Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kirúgtak érettségi előtt, mit...

Balazsxy kérdése:

Kirúgtak érettségi előtt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Üdv.19 éves diák vagyok 1 hónapra az érettségitől és kirúgtak a suliból ,mert elértem a 30 óra igazolatlant(egyedul élek és munka miatt sokat hiányoztam)

Mi a teendő,hova vesznek át,mert már nem vagyok tanköteles?

(csak értelmes,hasznos infókat irjatok ,ha kérhetném)

2013. ápr. 3. 13:38
1 2
 11/19 Andizsuzsi ***** válasza:
Hát basszus, hogy ilyenkor hol vannak azok, akik segíthetnének? Próbáld meg valamelyik alternatív iskolával felvenni a kapcsolatot, ők általában felvállalják a problémás gyerekeket is, pl. Montessori (nekik van esti képzésük is). Hátha.
2013. ápr. 3. 15:50
 12/19 anonim ***** válasza:
estibe csak diákot kapsz, árvasági ellátást pl. nem. (mert írtad hogy apud öngyilkos lett), se családit. tudtommal.
2013. ápr. 3. 17:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Helyileg merre vagy? (megye, város)
2013. ápr. 3. 20:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Nincs tesód sem (báty)?

Vagy valaki olyan rokon, aki tudna veled kicsit törődni?

Az a baj, hogy minden iskolában elég szigorúak (ami a hiányzásokat illeti)

2013. ápr. 3. 20:20
 15/19 anonim ***** válasza:

A munkahelyeden a főnököd nem tudná igazolni az utábbi pár óra hiáyzást?

(Illetve neked kellett volna kérned igazolást)

Akkor most talán nem tartanál itt..

2013. ápr. 3. 20:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha máshogy nem megy, akkor tényleg át kéne esti suliba iratkoznod (hogylegalább majd jövőre (v. az őszi időszakban) le tudj vizsgázni
2013. ápr. 3. 20:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Akkor most tavaszon nem fogsz tudni elmenni az érettségire
2013. ápr. 3. 20:23
 18/19 anonim ***** válasza:
nem csak tavasszal mert a 12. évfolyama elvész. Azt újra kell járnia. (ha nem lenne 18 év felett ez lett volna a szituácíó most.)
2013. ápr. 3. 20:39
 19/19 anonim ***** válasza:

vannak meg emberek akiket megrugdosnek orommel...

hogy ennyi emberseg nincs benne.

igazgatoval esetleg beszelhetnel a helyzetedrol hogy kerd hogy zarjanak le most es magantanulo lennel ott - igy a suli is megkapja a fejkvotat! (ezzel szeretnek mismasolni van ahol nem letezo diakok vannak a naplokban)

vagy

esti suli - sok van nagyon pesten.

szemelyesen igazgatoval beszelj es mondd el neki hogy mi tortent.

am akar a helyedben es az oktatasi miniszteriumnak is irnek hogy mi tortent velem...

am dokik segitokeszek a hianyzaski igazolasaban maskor - most ugy tudom nem tudnak visszamenolegesen igazolni...

es ne alberletbe menj!

menj kollegiumba! tudsz sporolni

gimi utan raersz albit fizetni. meg addig lenne tartalekod is akar

aztan erettsegi utan felsooktatas vagy OKJ. szinten mehetsz koliba! kerhetsz diakhitelt amit sokan szidnak de en anno megbantam hogy nem vettem fel hanem a belem kilogott az orvosi mellett a munkatol.

aztan ezzel mar szepen elleszel az eletben - csak ne bufekszakokra pazarld az eveket es a penzt akkor mar inkabb egy jo szakma ezerszer tobbet er!

ugyesen kiscsillag! menni fog az!

2013. ápr. 4. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!