Balazsxy kérdése:
Kirúgtak érettségi előtt, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Üdv.19 éves diák vagyok 1 hónapra az érettségitől és kirúgtak a suliból ,mert elértem a 30 óra igazolatlant(egyedul élek és munka miatt sokat hiányoztam)
Mi a teendő,hova vesznek át,mert már nem vagyok tanköteles?
(csak értelmes,hasznos infókat irjatok ,ha kérhetném)
2013. ápr. 3. 13:38
1/19 anonim válasza:
Menj akkor estire és felnőttképzés keretében fizetősen el tudod végezni.
2/19 anonim válasza:
ha igaz amit a magyarázatba írtál, akkor azt a tanárt is kirúgnám, aki nem tud igazoltat hazudni ilyen esetben
3/19 anonim válasza:
Beszéltél az igazgatóval, hogy miért hiányoztál? Talán van némi emberség abban az emberben.
4/19 anonim válasza:
Valami gyengébb iskolát keress, oda könnyű bedumálni magad, főleg ha tényleg emiatt nem jártál be.
5/19 A kérdező kommentje:
beszéltem ,de az egész évem ilyen szarul jött ki,2-3 hónapot fogtam vissza a munkából,de akkor meg ennem nem volt mit szóval kénytelen voltam dolgozni.van olyan esti ahol adnak diákot, mert kapok valamennyi támogatást ,de azt csak normál tanulói jogviszony mellett?
2013. ápr. 3. 13:49
6/19 anonim válasza:
diákigazolványt fogsz kapni, csak esti tagozatra.
7/19 Andizsuzsi válasza:
Esetleg nem maradhatnál magántanulóként az iskoládban? Már a 30 óra elérése előtt kellett volna kérned, tudom, ez most nem vígasztal.
8/19 A kérdező kommentje:
Nem sajnos ebben a suliban már semmiképpen nem maradhatok. van esetleg tipp/ötlet hogy hova vennének át nappalira ? bp vagy környékén
2013. ápr. 3. 14:11
9/19 anonim válasza:
Hogyhogy "egyedül" élsz (árvagyermek vagy?)
Mert a szüleidr emég elég nagy szükség lehetne (kérvények megírása) Vagy valami gyámod nincsen?
10/19 A kérdező kommentje:
Édesanyám öngyilkos lett pár éve,apám pedig alkoholista és az új élettársával folyton költözködnek főleg anyagiak miatt,ezért is kellett már 2x sulit valtanom és úgy döntöttem,hogy albérletbe költözöm . vele nem tartom a kapcsolatot
2013. ápr. 3. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!