Alapítványi gimnáziumokat keresek, ahol a nyelv a "kiemelkedő tantárgy"? Többi lent.
Budán a "Budenz gimi
(egyik része alapítványi)
Nem ismerek ilyen sulit, csak annyit mondanék, hogy ne egy könyv alapján válassz sulit, mert az bármennyire is hasonlít, nem valóság. Udod, "rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni." Főleg, hogy nem tudom, jó vagy nyelvekből, vagy az is csak megtetszett a Szent Johanna gimiben?
(Persze ha nem erről van szó, meg se szólaltam)
Debrecenben a Dienes László Gimnázium.
Van angol 2 tan nyelvű meg nyelvi előkészítő, az német.
Itt mindenki jól megvan a másikkal és jók az osztályok, összetartóak :)
Xántus János Két Tanítási Nyelvű Gyakorló Gimnázium, Idegenforgalmi Szakközépiskola és Szakképző Iskola.
Az iskola Budapesten van, és a tandíj félévente 60.000,-
Nagyon sok rossz hírt hallottam róla, hogy az iskolában csak is kizárólag sznob, beképzelt, újgazdag diákok járnak. Ezeket természetesen olyanok állítják akik nem az említett iskolába járnak. Az osztályközösség mindig más, a gyerekeken múlik. Viszont a Xántusban nagyon jó a nyelvoktatás, érdemes oda menned ha nyelvet szeretnél tanulni. Sokat kell tanulni, de ezért jár az ember iskolába. Folyamatosan külön programokat szerveznek az osztályokkal. Nagyon sok nyelvvel ismerkedhetsz meg, és az épület mese szép!!! :) Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!