A gyermekellenes tanárokat miért nem bünteti a törvény?
Inkább örülnének, hogy "igyen"
tanítják őket az iskolában
Inkább a rossz meg lusta diákokat kéne
kicsapni
Az előző válaszolók vagy nem értették a kérdést, vagy mazochisták, vagy maguk is gyermekellenesek.
Nos, az ilyen tanárokat azonnal ki kéne páros lábbal rúgni.Sok pedagógus, örülne a megüresedett álláshelynek, aki valóban szeretettel oktatná a diákokat.
Érdekes, hogy azon bezzeg mindenki felhördül, mikor a tanárt inzultálják szegényt....Pedig lehet, hogy csak arról van szó, hogy visszanyal a fagyi.A túlkapásoknak előbb-utóbb mindig meglesz a negatív következménye.
Ismertem tanárnőt, aki méteres vörös karmokat viselt, de a tanítványa körméről tégladarabbal kapartatta le a színtelen körömlakkot.De volt, akibe úgy belecsípett, hogy hetekig kék folt maradta karján és fület húzgálni is szeretett.De volt olyan is, aki a kevésbé szimpatikusakat "csak" megalázta szóban, vagy nevetségessé tette, a kedvenceit meg a rosszért is megjutalmazta.Ez nevelés???Az ilyen hadd ne mondjam, hová való, de pedagógusnak biztos nem!Az igazgatónál nem sok értelme van ezeket jelenteni, mert sajnos általában vannak olyan jó kapcsolatban, hogy nem lesz súlyos következmény, de valószínű még létezik valami féle felsőbb vezetésük(régebben léteztek szakfelügyelők, vagy tanfelügyelők)ott lenne érdemes beszámolni a tanár túlkapásairól.
WOW... Itt kell megtudnom, hogy a hazánkban tanármaffia létezik... :D hát ez valami nagyon durva. Engem is "ütött" meg tanár, konkrétan meglegyintett és akkor nagyon a lelkemre vettem, mert nem követtem el olyan iszonyatosan nagy bűnt, de azért ne démonizáljuk már szerencsétleneket, ő se követett el olyan nagyot. Igazából a lány esete, akinek a körméről lekapartatta a körömlakkot a szintén lakkozott körmű tanárnő se értem, miért okoz ekkora felháborodást. Hogyne, az a természetes, hogy iskolába festegeti a körmét, holott sok iskolában konkrétan házirend tiltja... meg azért nehogy már a nyúl vigye a puskát, a tanárnő nyilván nem tizenéves, ő már festegethet. Kétlem, hogy a lány édesanyja annyira boldog lett volna ha a kislánya olyan brutális sminkben jelenik meg, mint egy 30-40-50 éves nő olykor...
Vannak rossz tanárok, de ez inkább abból adódik hogy mást nem tudtak elvégezni/nem volt lehetőségük. Ez a "gyerekellenesség" simán a régi rendszerből fennmaradt szabályok betartatási kényszere... Illetve kompenzáció mert valamivel el kell érni hogy a kölykök figyeljenek. El tudom képzelni, aki írja hogy családot tönkretesz a tanár stb, az egy olyan gyerek esetéről beszél, aki egyébként kitűnő, nincs magatartásával semmi probléma. Lehet otthon bárányka a gyerek, de a suliban, főleg ha fiú előjön a falkaszellem, na akkor alázzák egymást meg főleg a gyengébbeket, fogalmuk sincs arról, hogy tiszteletet kéne mutatni egymás de legalább a tanárok felé, bár ha azt hallják otthon, hogy a tanárok rohadjanak meg nem is csodálom... Lehet fröcsögni, hogy szemét tanárok, de jó lenne ha a másik oldal is meg lenne nevelve akkor -.-'
Utolsó:Kérlek szépen, a kislány körmén átlátszó lakk volt, a tanárnőén meg tűzpiros!
Felőlem lakkozza ahogy akarja, de ő se az iskolába, mert ott a példamutatásnak lenne helye, ha azt akarja, hogy hallgassanak rá a tanulók!Nem sok létjogosultsága van az olyan tanárnak, aki bort iszik, de vizet prédikál.
Érdekes egyébként, a kevésbé erélyes, de igazságos, példamutató, mindegyik tanulóval tisztelettel bánó tanárokra mindenki hallgatott, kifejezetten ritka volt, hogy az ő óráikon rendbontás legyen, tőlük a csendes figyelmeztetés hatásosabb volt, mint egy kevésbé hiteles személyiségtől a szóbeli vagy testi fenyítés, vagy egyéb megalázó büntetés.Az csak haragot szül, másra nem tanít!A félelem nem egyenlő a tisztelettel, ezt fel kellene végre fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!