Mondana valaki egy olyan törvényt ami kimondja hogy egy iskolának, ki kell adnia az oskolalátogatási igazolást?
Figyelt kérdés
A mi iskolánkban az igazgatónő nem adja oda ha megtudja hogy az diákmunkára kell.Nem tudom mi tévő legyek,sejtem hogy ilyet nem lehet csinálni,de nincs semmi ötletem ,hogy mihez kezdjek..2013. febr. 10. 17:31
1/3 anonim válasza:
ilyen kis semmiségeket nem foglalnak törvénybe :)
2/3 anonim válasza:
Akkor mond azt, hogy nem arra kell, hanem mondjuk a tesónak igazolás az egyetemre, vagy anyukádnak a munkahelyére. Vagy családi pótlékért.
Elvileg szerintem ki kell adnia, de ezért ne csinálj botrányt, hanem keress a diákmunka helyett más indokot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!