Az új törvény a gazdasági szakokkal kapcsolatban.460 pont?
Figyelt kérdés
Egyrészt aki gazd.-ra megy szerintetek mennyire lesz nehéz bekerülni államira? illetve egy egyetemen (NYME) meg van adva hogy 150 fòt vesznek fel. ilyenkor ha nincs meg mind a 150 embernek a 460 pont akkor mehet lejjebb ez a határ? mondjuk ha nekem csaK 440 lesz van esélyem? vagy ha 150 felvehetőből csak 50 nek van meg a 460 akkor a göbbi automatikusan fizetősre kerül még akkor is ha csak államit jelölök meg? remélem érthető mit akarok kérdezni. :)2013. jan. 28. 22:15
1/4 anonim válasza:
Lentebb megy a határ, ha nincs meg elég embernek a 460.
De nehéz lesz bekerülni, nagyon is. Mindenképpen gondolkodj alternatíván.
2/4 anonim válasza:
460 alatt arra a szakra nem lehet bejutni államira. Én úgy emlékszem, így szólt a hír. Azaz: nem, 440-nel nem vesznek fel.
3/4 anonim válasza:
460 alatt csak fizetős, de oda is csak akkor ha megjelölöd a fizetőst is.
4/4 A kérdező kommentje:
Aértem....hhát ez nem túl jó hír. persze minden egy jól sikerült érettsègin múlik. van altetnatívàm de ahhoz nincs olyan nagy kedvem nyilván mint egy Corvinus, BGF hez...majd lesz ami lesz:(
2013. jan. 29. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!