Budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumba magyar 30 pont, matek 20 pont, hozott pontok 93 van esély francia szakra?
Figyelt kérdés
Borzalmasan el vagyok keseredve, szeptembertől felvételi előkészítőre jártam, 2004-ig az összes feladat lapot megoldottam! Most meg tessék!2013. jan. 25. 16:55
1/8 anonim válasza:
ez engem is érdekelne. én nekem a magyar 32 pont, a matek 23 pont lett. én is francia szakra szeretnék menni és nagyon izgulok hogy felvesznek-e.
3/8 anonim válasza:
téged biztos felvesznek 72 ponttal! :)
4/8 anonim válasza:
én is ezem izgulok, nekem matek 23 magyar 37 :( remélem fevesznek
5/8 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, mindenki elrontotta, én is jártam előkészítőre, megoldottam az összes eddigi feladatsort és 59 pontom lett összesen..hát elásom magam. Egyébként szerintem van esélyed, a remény hal meg utoljára!
6/8 anonim válasza:
Számomra csak az a megnyugtató, hogy hozott és felvételi pont 50-50%, mert a központit én is elrontottam. Így van nekem 164 pontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!