Egyetemisták! Arra vagyok kíváncsi, hogy van-e időtök a suli mellett dolgozni diákmunka keretében? Mesélnétek erről?
Szeptembertől, ha minden jól megy egyetemre fogok járni és koleszos leszek. Mivel a suli távolabb esik a lakhelyemtől lehet, hogy csak 2-3 hetente járok majd haza.
Éppen ezért szeretnék valamilyen jövedelemkiegészítést.
A diákmunka jó ötlet? Milyen tapasztalataitok vannak ezen a téren? Ha mesterszakon tanulok, ami nem könnyű, lesz időm heti 2 alkalommal diákmunkát vállalni?
A "gond" ott kezdődik, hogy olyan diákmunka, ami hetente 2* van elég ritka.
Amúgy pedig igaza van a válaszolónak ez nagyon egyetem és szakfüggő.
Nekem volt olyan félévem, amikor simán lehetett volna, de ebben a félévben a sima beadandóimat is alig tudom megcsinálni mert pár napom van egyszerre többre is, erre jönnek még a ZH-k.
Nekem nem férne bele, pedig csak egy buta bölcsész vagyok.
Gazdasági karokat nem ismerem, de ha Corvinus, akkor oda jár egy jóbarátom, szintén mester, és neki nem csak a diákmunka fér bele, hanem rendes munka is, mivel csak 2 napon van egyetem (nappalis!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!