Mi az, ami általában a kilencedikeseknél nagy lemaradás szokott lenni a tantárgyak terén középiskolába lépve?
Figyelt kérdés
Felvettek egy elég erős középiskolába, valószínűleg angolos nyek-s osztályba is. Nagyon sok lemaradásom lesz angolból, matekból, fizikából a többiekhez képest. És nem azért, mert én vagyok a hülye, hanem az oktatás színvonala gyenge a sulinkban.
Szeretném tudni, hogy milyen dolgokra kell fókuszálnom (főleg a reál tárgyakból), hogy ne égessem be magamat középiskolában. Milyen dolgokat várnak el a középiskolai tanárok, hogy tudd, ami általánosban csak mellékes dologként volt megemlítve?
2013. márc. 30. 10:30
1/6 anonim válasza:
Nem várnak el igazából semmit, ráadásul nyek alatt szinte csak angolod lesz, a többi csak szintentartás szintjén, az ált. iskolás anyagot fogjátok ismételni.
2/6 A kérdező kommentje:
Tehát ha csak ismétlünk, akkor az lehetõsêg az esetleges lemaradások pótlására. De ha nem várnak el semmi extrát, akkor miêry van az, hogy nagyon sok ember a középsuli elején csomó rossz jegyet összeszed? Talán ilyenkor még nem veszik elég komolyan?
2013. márc. 30. 16:32
3/6 anonim válasza:
igen Kérdéző! azért van...sajnos sokan(köztük én is)hiszik azt h milyen nagyok lettek a közép által. nekem a 9.szenvedés volt és még a 10.első félév is. de szerencsére akkor észbe kaptam és most 11.végéhez közeledve minden okés :)
5/6 anonim válasza:
Nekem a matek volt kicsit nehéz
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, a matektól, fizikától én is nagyon félek, pedig nem vagyok rossz egyikbõl sem. Szerencsêre én természetemnél fogva soha nem fogom magam nagynak képzelni, az egoizmus sem fog elkapni. Mert tudom, hogy mindig is lesznek nálam okosabbak, szebbek is. :)
2013. márc. 31. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!