Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi van ha egy félév alatt nem...

Mi van ha egy félév alatt nem teljesítem az előírt 27 kreditet?

Figyelt kérdés
Azért 27 kredit, mert ugyebár úgy szól a szabályzat (legalábbis a Debreceni Egyetemen), hogy 30+/- 10% (vagyis 30+/- 3) kreditet kell teljesíteni egy félévben. Mi van akkor ha valaki kevesebbet teljesít mert mondjuk megbukik egy tárgyból? VAgy mi van akkor ha valaki alapból kevesebbet vesz fel? Lehet olyat egyáltalán?
2009. szept. 18. 13:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem előírt kredit. Nálunk úgy van, hogy 30 a javasolt, és 15 a minimum. De amikor a saját tárgyaimból 19 jött össze, akkor nem pótolhattam ki még 11-gyel, mert a végén egy csomót kéne fizetnem. Ebben a félévben már például 40 van nekem.

Ezért elvileg nem rúghatnak ki. Nálunk az a szabály, hogy aki 3 félév alatt nem teljesít 45-öt, azt kirúgják.

2009. szept. 18. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk meg az a szabály, hogy első félév tárgyai max 3. félévben siekrüljenek.

ez a kredit legyen 27 arra lehetjó, hogy bizonyos tanulmányi kérelmekhez ennyire van szükség, ezalatt nem foglalkoznak az üggyel.

2009. szept. 18. 15:34
 3/3 anonim ***** válasza:
költségtérítéses lesz.
2010. júl. 13. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!