Kredit rendszer és félév, vki?
Figyelt kérdés
sziasztok!
Összesen 30 kreditet kell összeszedni egy évben, ha félévben 15 kreditem nem lesz meg, akkor kiraknak? első éves vagyok pte-n. vagy félévkor nem szoktak, csak második félévben legyen meg a 30 ,hogy mehessek következő évre?
2011. okt. 17. 22:59
1/3 anonim válasza:
Ajánlom a Tanulmányi és vizsgaszabályzatot, abban bent van.
2/3 anonim válasza:
Egy félévben kell 30kreditet összeszedni. Illetve ez az irányadó a 15 a minimum, a szankciók meg a pontos részletek egyetemenként/karonként változik.
3/3 anonim válasza:
Egyetem függő, miért nem kérdezed meg a tanulmányi osztályon? Nekünk valami olyasmi volt, másik egyetemen, hogy 4 félév alatt kellett minimum 60 kredit, plusz az első féléves tárgyak közül nem maradhatott ki addigra egy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!