Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Könyves Kálmán Gimnázium?

Könyves Kálmán Gimnázium?

Figyelt kérdés

Milyen ott a diákélet?

Nagyon nehéz a tanulás, a tananyag?

Könnyen eltanácsolnak, ha rossz vagy egy tantárgyból?

Milyenek a tanárok?

Az osztálytársak szeretetreméltóak?

Könnyű vagy nehéz beilleszkedni?

Az iskolát/osztályfőnököt érdekli az osztály élete? (továbbtanulás, családi gondok, tanulmány stb.)

Lesznek e ott tartós barátságok?

Általánosan milyen iskola?

2013. márc. 23. 19:59
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Nem baj! :DD xd

:)

Várok sztorikat is!

Tanulással kapcsolatban kicsit izgulok, hogy elérem e azt a szintet, amit megkövetelnek. De ez szerintem minden leendő középiskolás kezdetleges pánikja. :DD

2013. ápr. 18. 17:03
 22/23 anonim válasza:

Szia!:)

Én is könyveses vagyok, most fogok ballagni. Sajnos én egy olyan osztályba kerültem, ahol mindenki utálja, és megveti egymást, mindenki kritizál mindenkit. Természetesen nagyon jó barátságokra tettem szert, de nem az első két évben. Visszatekintve az elmúlt 4 évet, egyáltalán nem bántam meg, hogy ide jelentkeztem. A tanárok többsége nagyon aranyos, viszont van pár olyan tanár, akiknek véleményem szerint semmi keresnivalója nincs itt. Nálunk az osztályfőnök hihetetlenül aranyos, megértő, bármikor lehet hozzá fordulni. Javítson ki valaki, ha tévedek, de ha jól emlékszem, a hetedikesek a melléképületben vannak(kanizsai azt hiszem). Viszont ne reménykedj abban, hogy tüneményes osztálytársakat kapsz, mivel mindig lesz pár különc az osztályban, akik mindenkit kritizálnak...főleg a mostani "kicsik".(egyszer voltunk a melléképületben a hetedikesek óráján pótdolgozatot írni, és folyamatosan egymást szivatták). Amit nem említettem még, az a könyves nap, amiket csúcs szuperül meg tudnak szervezni! Igaz, fárasztó szokott lenni(vártúra, városban feladatok stb...)de nagyon jók!:D Nálunk tavaly(11-ben) kicsaptak egy fiút, mert 2,7-es volt az átlagja+még verekedett is. Az előttem szólókkal egyetértek, a gólyatábort ki ne hagyd!:D Nagyon remélem, hogyha idejössz, hogy sikerekben(és természetesen jó jegyekben) gazdag éveid lesznek.

Remélem tudtam valamit segíteni, bármi egyéb kérdésed van, nyugodtan kérdezz!;)

2013. ápr. 22. 21:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Felvettek?:)
2013. máj. 8. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!