Szent Margit, vagy Könyves Kálmán?
Figyelt kérdés
Ezen a két helyen szóbelizik a húgom, arra lennék kíváncsi, melyik az optimálisabb választás. Van-e valakinek személyes tapasztalata a két iskolával kapcsolatosan? Pozitívra/negatívra egyaránt kíváncsi vagyok.#kutya #macska #űrlény #középiskola #felvételi #döntés #szóbeli #zebra #Szent Margit Gimnázium #Könyves Kálmán Gimnázium
2013. febr. 20. 16:33
1/7 anonim válasza:
A Könyves Kálmánról nem tudok írni de a Szent Margit nem valami jó iskola (tapasztalat).Nem annyira magas a színvonal, és hát az oda járok egy része is elég érdekes gyerek...
3/7 anonim válasza:
A Szent Margit sokkal jobb. de csak olyanoknak ajánlott akik bírják.
5/7 A kérdező kommentje:
Ez így érdekes... Mindenki mást mond. :)
2013. márc. 26. 17:31
6/7 anonim válasza:
Csak olyanoknak ajánlott akik bírják? Hát a Margitot nem nehéz "bírni" :D. Nincs ott olyan rettenetes nagy hajtás hogy meg kéne dögleni a jó jegyekért.A Margitnak nagy a hírneve csak azt nem értem miért... Szerintem ne menj a Margitba.
7/7 A kérdező kommentje:
Igazából a húgomnak keresünk sulit, én már egy igen nívós helyre járok, nem akarok a Margitba menni. :D
De ez részletkérdés, azért köszi.
2013. márc. 27. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!