Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Könyves Kálmán Gimnázium?

Könyves Kálmán Gimnázium?

Figyelt kérdés

Milyen ott a diákélet?

Nagyon nehéz a tanulás, a tananyag?

Könnyen eltanácsolnak, ha rossz vagy egy tantárgyból?

Milyenek a tanárok?

Az osztálytársak szeretetreméltóak?

Könnyű vagy nehéz beilleszkedni?

Az iskolát/osztályfőnököt érdekli az osztály élete? (továbbtanulás, családi gondok, tanulmány stb.)

Lesznek e ott tartós barátságok?

Általánosan milyen iskola?

2013. márc. 23. 19:59
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Budapesten. :)

Hetedik osztályosok mindenképpen válaszoljanak!

2013. márc. 23. 20:01
 2/23 anonim válasza:

Én is oda szeretnék menni! :)

Csak jókat hallottam róla!!

2013. márc. 26. 10:13
 3/23 anonim válasza:
Többségében jó tanárok vannak, de van egy-kettő aki egy forintot nem ér, ha szerencséd van, azok pont nem fognak tanítani. Diákélet fasza, ofők jóarcok (már ha a jó tanárok közül kapsz ofőt), osztálytársak meg lutri, nem tudhatod előre.
2013. márc. 28. 11:42
 4/23 A kérdező kommentje:

Neked milyen osztálytársaid vannak? :)

Szoktak szervezni programot a diákoknak?

2013. márc. 28. 19:32
 5/23 A kérdező kommentje:

Második:

Hanyadik vagy a ranglistán? :)

2013. márc. 28. 19:33
 6/23 anonim ***** válasza:

A diákélet nagyon jó,nagyon szeretem az osztálytársaimat,szerintem nekem van az egyik legjobb osztályom,és ofőm a suliban, a többi évfolyamból is jól kijövök az emberekkel..

Havonta vannak iskolai programok,rendezvények,amit a DÖK szervez,mindemellett rengeteg tábor. A tananyag tanártól függő,de ahhoz,hogy elérd a négyes átlagot nem kell sokat tanulni.. és nem fognak kirúgni sem ha esetleg rosszabb vagy valamiből :)

Nem nehéz beilleszkedni,bár ez emberfüggő..azért az megkönnyíti a dolgodat,ha már ismersz valakit,viszont a gólyatábort ne hagyd ki! :)

Leginkább az ofődet érdeklik ezek a dolgok,hozzá bátran fordulhatsz ha bármilyen problémád van,vagy akár az iskola pszichológusához is.

Biztosan lesznek tartós barátságok,már első év végére kiderül ki kivel lesz jóban! :)

Hanyadik vagy a rangsorban? Elsőnek jelölted meg a sulit?

2013. ápr. 5. 13:33
 7/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! :) Várom a többit!

Másodiknak jelöltem. De az elsőbe (Radnóti) nincs nagyon esélyem feljebb kerülni. :( A Könyves ranglistáján viszont elég biztos helyen vagyok! :)

Úgy tűnik az egyik évfolyamtársam is esélyes, úgy, hogy nagyon örülök! Ráadásul Ő előkészítős volt... :)

A Gólya tábor milyen? :)

A tanterem ahol a szóbeli volt teljesen elvarázsolt... Nagyon szép, hangulatos berendezésű volt! A többi tanterem is ilyen gyönyörű, tiszta, vagy azt csak a felvételi kedvéért csinálták?

Meséljetek még! Melyik program volt, ami a leginkább tetszett! :)

(Nagyon sokat hallottam, hogy "eltanácsolós" iskola... Az egyik ismerősöm mesélte, hogy az egyik rokonának bizony nem kegyelmeztek. Bár biztos valami szörnyű dolgot tehetett.)

2013. ápr. 5. 21:44
 8/23 A kérdező kommentje:
Pardon. Szóismétlés... Fáradt vagyok, így a hétvégére... x)
2013. ápr. 5. 21:45
 9/23 anonim ***** válasza:

Nagyon jó,kár kihagyni,én is DÖKös vagyok,úgyh benne vagyok a szervezésében,minden évben más..a lényege,hogy kicsit összekovácsolódjon az osztály! :)

Melyik teremben voltál szóbelizni,és hogy sikerült? :) Ezt most újították be,szóval nem tudok róla sokat,csak azért kérdezem. Általában mindegyik terem szép,jó állapotú,de az osztálytól függ,hogy dekorálják :)

Egyik osztálytársam már második éve bukdácsol,az átlaga is gyenge,mégse rúgták ki még.. úgyh ne ijedj meg! :D

2013. ápr. 5. 22:57
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszi! :))))

A mostani iskolámban én is DÖKös vagyok. :)

Hát, nem tudom... Talán még régebben volt ilyen "rettegett" a Könyves. :D

Az utolsó, ami érdekelne azok a szakkörök. Milyenek vannak? Jó e a hangulat? És a többi. :)

Egyébként, aki szeretne mesélhet még! Várom nagyon! :)

2013. ápr. 6. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!