Könyves Kálmán Gimnázium?
Milyen ott a diákélet?
Nagyon nehéz a tanulás, a tananyag?
Könnyen eltanácsolnak, ha rossz vagy egy tantárgyból?
Milyenek a tanárok?
Az osztálytársak szeretetreméltóak?
Könnyű vagy nehéz beilleszkedni?
Az iskolát/osztályfőnököt érdekli az osztály élete? (továbbtanulás, családi gondok, tanulmány stb.)
Lesznek e ott tartós barátságok?
Általánosan milyen iskola?
Budapesten. :)
Hetedik osztályosok mindenképpen válaszoljanak!
Én is oda szeretnék menni! :)
Csak jókat hallottam róla!!
Neked milyen osztálytársaid vannak? :)
Szoktak szervezni programot a diákoknak?
Második:
Hanyadik vagy a ranglistán? :)
A diákélet nagyon jó,nagyon szeretem az osztálytársaimat,szerintem nekem van az egyik legjobb osztályom,és ofőm a suliban, a többi évfolyamból is jól kijövök az emberekkel..
Havonta vannak iskolai programok,rendezvények,amit a DÖK szervez,mindemellett rengeteg tábor. A tananyag tanártól függő,de ahhoz,hogy elérd a négyes átlagot nem kell sokat tanulni.. és nem fognak kirúgni sem ha esetleg rosszabb vagy valamiből :)
Nem nehéz beilleszkedni,bár ez emberfüggő..azért az megkönnyíti a dolgodat,ha már ismersz valakit,viszont a gólyatábort ne hagyd ki! :)
Leginkább az ofődet érdeklik ezek a dolgok,hozzá bátran fordulhatsz ha bármilyen problémád van,vagy akár az iskola pszichológusához is.
Biztosan lesznek tartós barátságok,már első év végére kiderül ki kivel lesz jóban! :)
Hanyadik vagy a rangsorban? Elsőnek jelölted meg a sulit?
Köszönöm a válaszodat! :) Várom a többit!
Másodiknak jelöltem. De az elsőbe (Radnóti) nincs nagyon esélyem feljebb kerülni. :( A Könyves ranglistáján viszont elég biztos helyen vagyok! :)
Úgy tűnik az egyik évfolyamtársam is esélyes, úgy, hogy nagyon örülök! Ráadásul Ő előkészítős volt... :)
A Gólya tábor milyen? :)
A tanterem ahol a szóbeli volt teljesen elvarázsolt... Nagyon szép, hangulatos berendezésű volt! A többi tanterem is ilyen gyönyörű, tiszta, vagy azt csak a felvételi kedvéért csinálták?
Meséljetek még! Melyik program volt, ami a leginkább tetszett! :)
(Nagyon sokat hallottam, hogy "eltanácsolós" iskola... Az egyik ismerősöm mesélte, hogy az egyik rokonának bizony nem kegyelmeztek. Bár biztos valami szörnyű dolgot tehetett.)
Nagyon jó,kár kihagyni,én is DÖKös vagyok,úgyh benne vagyok a szervezésében,minden évben más..a lényege,hogy kicsit összekovácsolódjon az osztály! :)
Melyik teremben voltál szóbelizni,és hogy sikerült? :) Ezt most újították be,szóval nem tudok róla sokat,csak azért kérdezem. Általában mindegyik terem szép,jó állapotú,de az osztálytól függ,hogy dekorálják :)
Egyik osztálytársam már második éve bukdácsol,az átlaga is gyenge,mégse rúgták ki még.. úgyh ne ijedj meg! :D
Köszi! :))))
A mostani iskolámban én is DÖKös vagyok. :)
Hát, nem tudom... Talán még régebben volt ilyen "rettegett" a Könyves. :D
Az utolsó, ami érdekelne azok a szakkörök. Milyenek vannak? Jó e a hangulat? És a többi. :)
Egyébként, aki szeretne mesélhet még! Várom nagyon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!