Új középiskolámban az osztály nagy része síkhülye, bunkó, és sokszor nem lehet tőlük rendesen figyelni az órákon. Továbbá gyakran szekálnak. Iratkozzak át másik középsuliba?
Figyelt kérdés
2009. szept. 15. 21:12
1/6 anonim válasza:
Hát...szerintem maradj. Ha nagyon hülyék akkor könnyen tudsz te mint okos, ötösöket szerezni, tehát jobb tanuló leszel.
2/6 anonim válasza:
Igen.
Beszélj a szüleiddel, a továbbiakat nekik kell intézniük.
3/6 anonim válasza:
21:17 Szerintem az nem jó, ha annyira okos és ez látszik is, mert aokat srébernek tartják és még jobban szekálják. Nem azt mondom, hogy ne legyen okos, csak ne feltűnően.
4/6 anonim válasza:
Ha szeretnéd vinni valamire, és fontos, hogy értelmes légkörben lehess, mindenképpen iratkozz át másik suliba. Persze ha csak nem vagy te is "síkhülye" és "bunkó".
5/6 anonim válasza:
Iratkozz át.Sajna én annak idején pont ilyen légkörben maradtam, mert nem tudtam átmenni máshová, de meg is lett az eredménye....
Sok sikert!
6/6 anonim válasza:
szia! Én most ugyan ezen okok miatt megyek át máshová. Neked sikerült már?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!