KISKÉPZŐSÖK! Lenne pár kérdésem a sulival kapcsolatban?
Szaisztok!
1. Első kérdésem az lenne,hogy egy héten hány óraszámban van angol?(csak angolt lehet itt tanulni?ill. az angol kötelező?)
2. hányan járnak kb egy osztály
3. átlagban hány óra van egy nap?(hánykor végeztek kb)
Válaszokat előre is köszi szépen :)
Éértem,köszi :)
Hát az a baj,hogy alapvetőn tán a legnehezebb szak..:d
legalábbis én itt azt olvastam,hogy oda kell a legtöbb rajztudás..a grafikus. Webdesigner szeretnék lenni,vagy legalábbis az így érdekelne..:D dee,ha az nem jönne össze akkor a másodlagos ami így még érdekelne az az animációkészítés. Nem nagyon hiszem,hogy lenne rá esélyem bekerülni ezekre a szakokra..:/
És te amúgy milyen szakra jársz?:)
Maradtál/maradsz még egy évet? (ha jól tudom az okj-s képzés miatt lehet maradni még 1 éet...)
bocsi, hogy késve válaszolok.
igen, még felvételizőként is nagyon nagy oda a verseny, pláne még ha át akarsz jönni... sokat foglalkoznak egyébként a grafikusok webdesignnal úgy tudom :) ha nem sikerülne valamilyen oknál fogva, van a sulinak esti képzése is érettségi utáni, és emlékeim szerint grafikára is lehet menni :)
kerámia szakos vagyok és nem maradok mert felvettek (a sikeres érettségi fejében) a University of Glasgowra :)
voltál már évvégi kiállításon? nagyon hasznos lehet, hogy tudd, miket csinálnak csinálnak a grafikusok, milyen irányvonal stb.. júniusban szokott lenni :)
Nembaj,sőt köszi a választ:D
Húha..külföldi suliba mész?:d
Éértem:/ hát majd meglátjuk mi lesz.Nem még nem voltam a kiállításon,de már néztem róla videót..nagyon szépek a rajzok..szobrok stb...majd tervezem is,hogy elmegyek és köszi h szóltál róla:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!