E-felvételivel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Átutaltam a pénzt a bankbol de a fizetés lapon még azt irja van még fizetési hátralékom. Ez normális? (részletesebben lenn)
Figyelt kérdés
Kitöltöttem az E-felvi-t, bankba átutaltam az Oktatási Hivatalnak a 11.000 Ft-ot amit kell, viszont a fizetés oldalon sárgával megjelik:
INFORMÁCIÓ
Önnek jelenleg 11000 Ft fizetési hátraléka van.
Viszont utána lent lehet olvasni hogy a jóváírás csak a jelentkezési határidő után kezdődik meg. Szóval ez normális, minden E-felvisnek ez van a fizetés lapon ?
2013. febr. 27. 12:59
1/1 anonim válasza:
Hogyha nem internetes utalással fizettél, akkor igen, teljesen normális. Beletellik egy kis időbe, míg feldolgozzák. Pár nap, esetleg hét múlva már bezöldül a fizetés rész is, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!