Gyógypedagógián tényleg 2 dologra kell szakosodni?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy 2 szakirányt kell választani annak, aki gyógypedagógiát tanul. Engem csak a logopédia érdekel, erre szeretnék majd szakosodni, bár ez még messze van, mert még fel sem vettek :D A többi szakiránytól kicsit idegenkedem. Valaki esetleg , akinek van már tapasztalata ezzel kapcsolatban?2013. márc. 9. 10:29
1/8 Adriiienne válasza:
Szia! Nem feltétlen kell 2 szakirányt választani, de úgy tudom hogy mindenhol lehetséges 2-őt vinni! De egyet is vihetsz véleményem szerint! :)
2/8 tjadde válasza:
2 szakírány kell.Lehet egy is akkor ha arra a szakra megvan a 25 ember.Én most választottam szakot,Elsös vagyok és 2 szakra jelentkeztem. A logopédia nehéz mert még alkalmassági is van és nem mindenki kerül be.
3/8 anonim válasza:
Kb. esélytelen, hogy induljon egy szakirányos képzés.
4/8 anonim válasza:
Senkinek nem ajánlják az egyszakos képzést. Én egyszakos szomatós akartam lenni, de nem volt lehetséges, így kényszerből felvettem a tanakot is. A logó önmagában nagyon jó, de nem árt ha van mellé valami más is. Ha azt nagyon szereted, meg motivál arra, hogy a másik szakodat is végig tudjad vinni.
5/8 Adriiienne válasza:
Én pl. csak egy szakot vihettem.....
6/8 A kérdező kommentje:
Gondolom ez intézménytől is függ. Én konkrétan Szegedre jelentkeztem, valaki tanul ott logopédiát esetleg?
2013. márc. 29. 09:46
7/8 anonim válasza:
Biztosan intézménytől függ.. én most diplomázok és csak a tanak-os képzést végzem.
8/8 anonim válasza:
Szegeden 2 szakirányt kell választani már 2 éve. Lehetett egyet is előtte, de egy ideje már kettőt kell. Én most fogok végezni, logopédia az egyik szakirányom, értak a másik, és én is csak a logós szeretem, az értak csak olyan "muszájból" van, bár be kell látnom, néha néha azt is élvezem :) Veszíteni nem veszítesz a két szakiránnyal, mert logopédusként lehet, hogy más fogyatékosság típusba tartozó gyerekkel is kell foglalkoznod (pl lehet valaki értelmileg akadályozott és beszédhibás egyszerre...) szóval nem hátrány ha kettő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!