Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gyógypedagógián tényleg 2...

Gyógypedagógián tényleg 2 dologra kell szakosodni?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy 2 szakirányt kell választani annak, aki gyógypedagógiát tanul. Engem csak a logopédia érdekel, erre szeretnék majd szakosodni, bár ez még messze van, mert még fel sem vettek :D A többi szakiránytól kicsit idegenkedem. Valaki esetleg , akinek van már tapasztalata ezzel kapcsolatban?

2013. márc. 9. 10:29
 1/8 Adriiienne válasza:
Szia! Nem feltétlen kell 2 szakirányt választani, de úgy tudom hogy mindenhol lehetséges 2-őt vinni! De egyet is vihetsz véleményem szerint! :)
2013. márc. 10. 10:45
 2/8 tjadde válasza:
2 szakírány kell.Lehet egy is akkor ha arra a szakra megvan a 25 ember.Én most választottam szakot,Elsös vagyok és 2 szakra jelentkeztem. A logopédia nehéz mert még alkalmassági is van és nem mindenki kerül be.
2013. márc. 16. 13:43
 3/8 anonim válasza:
Kb. esélytelen, hogy induljon egy szakirányos képzés.
2013. márc. 21. 12:21
 4/8 anonim válasza:
Senkinek nem ajánlják az egyszakos képzést. Én egyszakos szomatós akartam lenni, de nem volt lehetséges, így kényszerből felvettem a tanakot is. A logó önmagában nagyon jó, de nem árt ha van mellé valami más is. Ha azt nagyon szereted, meg motivál arra, hogy a másik szakodat is végig tudjad vinni.
2013. márc. 27. 21:29
 5/8 Adriiienne válasza:
Én pl. csak egy szakot vihettem.....
2013. márc. 28. 16:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Gondolom ez intézménytől is függ. Én konkrétan Szegedre jelentkeztem, valaki tanul ott logopédiát esetleg?
2013. márc. 29. 09:46
 7/8 anonim válasza:
Biztosan intézménytől függ.. én most diplomázok és csak a tanak-os képzést végzem.
2013. máj. 21. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Szegeden 2 szakirányt kell választani már 2 éve. Lehetett egyet is előtte, de egy ideje már kettőt kell. Én most fogok végezni, logopédia az egyik szakirányom, értak a másik, és én is csak a logós szeretem, az értak csak olyan "muszájból" van, bár be kell látnom, néha néha azt is élvezem :) Veszíteni nem veszítesz a két szakiránnyal, mert logopédusként lehet, hogy más fogyatékosság típusba tartozó gyerekkel is kell foglalkoznod (pl lehet valaki értelmileg akadályozott és beszédhibás egyszerre...) szóval nem hátrány ha kettő van.
2014. márc. 13. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!