Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTÉ-n Ókori nyelvek és...

ELTÉ-n Ókori nyelvek és kultúrák szakon nem lehet Filológiára szakosodni?

Figyelt kérdés
Ide vettek fel, de láttam, hogy van olyan szak is, hogy Ókori nyelvek és kultúrák klasszika filológia szakirány. Szóval ha én sima ókoros leszek, csak asszirológiára vagy egyiptológiára szakosodhatok? Ugye neem?!
2012. aug. 30. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem néztél ennek utána felvételi előtt??????
2012. aug. 30. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Kösz a konkrét választ.
2012. aug. 30. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig igen. Sajnos jobban meg kellett volna nézned felvételikor, hogy mit jelölsz be mert a kettő nem teljesen ugyanaz. A sima ókori nyelvek és kultúrák szaknál vagy egyiptológiát vagy asszirológiát tanulsz. A klasszika filológiánál pedig ógörögöt és latint. Ezt mind láthatod, ha megnézed az ELTE BTK honlapját és megnézed a BA képzések mintaterveit. Nem tudom, hogy át lehet-e menni a másik szakra de szerintem ne reménykedj benne.
2012. aug. 30. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Kösz
2019. jan. 22. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!