Mi a véleményetek a Lónyay Utcai Református Gimnáziumról?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam a levelet, hogy felvettek.
Angol-ra jelentkeztem, és szeretném megtudni, hogy mi a személyes tapasztalatotok akár a tanárokkal, a diákokkal, az angol szakkal és magával az iskolával kapcsolatban?
Jó lenne, hogyha volna már valami fogalmam a suliról :P
Nem szeretnék odamenni, aztán meg menekülni...
Megjelöltem még a Lászlót, a Karinthy-t, a Kőrösit, a Leövey-t és a Zrínyit.
De ezeknek az eredményeit csak 13-án tudom meg.
Ezek között az iskolák között oktatási szempontból hol van a Lónyay? :P
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! :)
2013. márc. 8. 20:29
21/27 anonim válasza:
Előző kommentelőnek: szerencsére ettől a tanévtől változtak a dolgok azzal, hogy teljesen új a vezetés. Kezd gyerekközpontúvá válni. nekem eddig pozitívak a tapasztalataim, pedig év végén nagyon itt akartuk hagyni. Most már azt mondom jó, hogy maradtunk. Új Ofő van,mindenki szereti, angoltanár a gimiben a legjobb, gondolom tudod kiről beszélek :)
22/27 anonim válasza:
Végül melyik suliba mentél a fentiek közül?
23/27 anonim válasza:
Még melyikbe vettek föl?
Mennyi pontod volt?
25/27 anonim válasza:
2012 óta járok ebbe a gimnáziumba! Az okatatás színvonala egyre jobban csúszik lefelé.. egyes tanárok a megalázásra mennek.. nagyon nem ajánlom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!