CNC Programozók lenne pár kérdésem!?
Figyelt kérdés
1. Ezt a sulit néztem:
Valaki tanult itt esetleg van véleménye? Esetleg másik suli ami szerintetek jobb?
2. Menyire könnyű CNC programozóként elhelyezkedni illetve menyi egy pályakezdő fizetése?
3. Nappalin szeretném letenni 21 éves vagyok akkor van rá még lehetőségem állami támogatotton?
4. Láttam estin is ezt a tanfolyamot ott heti 1 nap volt azt hiszem viszont csak 1 év. Ott miért ennyivel rövidebb?
2013. febr. 27. 19:27
1/5 anonim válasza:
Én és osztálytársaim az Ajtósin tanulunk, a fent említett szakon. Nem ajánlom ezt az iskolát, okok: -Nem megfelelő szakképzés, nem megfelelő iskolahét(jelenleg 2 napot járunk összesen suliba)... Az NCT akadémián van gyakorlatunk és elméleti óráink is, minden lehetséges feltételnek megfelel az akadémia, szuper gépek szuper képzés, de maga a Drégelyvár mint iskola egy nagy halom **** . Szóval én csak azt tudom tanácsolni, gyűjts egy kis pénzt, és iratkozz fel az NCT Akadémián a megfelelő képzésükre, hidd el sokkal jobban megéri. A többi kérdés megválaszolására másoknak adok lehetőséget.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de ahogy nézem ott a CNC programozónál előképzettséget kér:
Szakmai előképzettség:
NC, CNC gépkezelő OKJ-s bizonyítvány vagy
CNC-forgácsoló OKJ-s bizonyítvány vagy
Munkáltató által leigazolt, NC, CNC munkakörben szerzett 3 éves
tapasztalat
Akkor előtte még le kéne tenni egy forgácsolói tanfolyamot is ha jól értelmezem.
2013. febr. 28. 18:23
3/5 anonim válasza:
A cnc-programozó az nem okj-bizonyítványt ad hanem oklevelet, az pedig tuti hogy kell hozzá cnc forgácsoló. cnc programozó képzésen már bonyolultabb programokat kell készíteni+megszerkeszteni cam es rendszerekkel. Programozni cnc forgácsolón is megtanulsz valamilyen szinten.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor a linkemben ami van suli miért CNC-programozó, CAD-CAM informatikus ingyenes nappali OKJ képzésnek írja?
2013. márc. 3. 16:33
5/5 anonim válasza:
Az oldalon sok minden másképpen van mint a valóságban, nekem elhiheted, egy másik sulival jobban jársz, ui.: köszönöm a támogatást K. Balázstól, és M. Bencétől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!