E-felvételi kérdés sürgős! Az érettségi szándék beírásánál kell-e az előrehozott?
Figyelt kérdés
Középiskolás tanuló vagyok, jövőre szeretnék egyetemre jelentkezni. A fevlin, elektronikus úton adom be a jelentkezést. Itt van egy olyan pont, ahová az érettségi eredményeket kell beríni, de ugye azok nyár elejéig még nincsenek. Beírtam azokat a tárgyakat, amelyekből majd májusban érettségizem, azonban van két előrehozottam is. Ezeket is itt kell rögzíteni, vagy ezeket egyáltalán nem kell még beírnom?2013. febr. 27. 01:13
1/5 anonim válasza:
Az előrehozottakat beírod, a többit meg majd utólag csatolod fénymásolt/bescannelt formában. Én is anno előrehozottan érettségiztem infóból, szóval ésszerűen csak azt tudtam beírni. Érettségi után meg fénymásoltam az érettségibizonyítványomat (meg ugye az évvégi bizit), és küldtem is a többi után.
2/5 reptoid válasza:
Ha jövőre jelentkezel, akkor miért töltesz ki idén jelentkezési lapot?
3/5 A kérdező kommentje:
04:14 - Úgy értem, hogy jövőre induló képzésre jelentkezem. Tehát 2013 szeptemberire, a következő tanévre.
2013. febr. 27. 17:19
4/5 A kérdező kommentje:
01:24 - Azt írta a súgó, hogy az előrehozott eredménye nem hivatalos, mindaddig, míg meg nem kapom az érettségi bizonyítványt. Ezen túl tanúsítványom sincs az előrehozottakról, mivel azt vissza kellett adni a titkárságon, mikor jelentkeztem érettségire.
Mindazonáltal a felvételi eljárásban be kell írni az érettségi szándékomat. Ide beírtam azokat, amelyekből májusban fogok vizsgázni, de az nem tiszta, hogy amit már letettem, azt is be kell-e ide írni.
2013. febr. 27. 17:21
5/5 anonim válasza:
Ez számomra sem világos, de nem írom be az előrehozottaimat, mert azok nem érettségi szándékok májusra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!