Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon rossz az új suliba....

Nagyon rossz az új suliba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most kerültem 9.be és nagyon rossz itt :( de apu nem értené meg hogy el akarok menni, mondván: te választottad... Mit tegyek?
2009. szept. 7. 18:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Pedig hidd el ha egy kicsit nyíltabb vagy imádni fognak. Menj oda beszélgess stb. próbálj olyanokat kiválasztani akik egyedül vannak és akkor majd egyre többen és többen mennek oda majd. Amúgy ha egyedül vagy lány az csak előny. Van valami helyes fiú? :) Nálunk nincs:( n is most vagyok 9.-es de nekem tetszik igaz én sok embert ismertem. De hidd el ha elmész egy másik suliba talán még rosszabb lesz és akkor már milyen lenne ha visszamennél.

Egyedüli lányként neked kellene a középpontban lenni!:D

2009. szept. 7. 19:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Kijövök velük, nem az a baj. itt is a bukottak szekálnak inkább. De nem is ez a baj, szarfejek mindenhol vannak, általánosba is volt aki piszkált. hanem egyszerűen az az érzés hogy én ki akarok menni innen és soha többé a közelébe se... :(
2009. szept. 7. 19:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát ha annyira nem akarsz itt maradni, akkor most lépj minél hamarabb. Apukádat győzd meg és keress egy másik sulit, végülis tök mindegy, hogy hol végzi el az ember a középiskolát, ugyanolyan érettségit kap, fő, hogy jól érezze magát.
2009. szept. 7. 21:15
 14/16 A kérdező kommentje:
beszélek vele a héten erről. de hogy lehet átmenni? a hozott jegyeimet nézik vagy kell írnom felvételit?
2009. szept. 7. 21:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Azt a fogadó iskola dönti el, de valószínűleg íratnak veled felvételit. Végig kell telefonálni egy csomó iskolát, hogy hol tudnak felvenni. A volt osztálytársaid új iskolájában kéne érdeklődni, hogy legalább valakit ismerj.
2009. szept. 7. 21:45
 16/16 A kérdező kommentje:
igen, már megvan a kiszemelet iskola. de még várok egy kicsit hátha megszeretem ezt a ....
2009. szept. 7. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!