Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon rossz az új suliba....

Nagyon rossz az új suliba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most kerültem 9.be és nagyon rossz itt :( de apu nem értené meg hogy el akarok menni, mondván: te választottad... Mit tegyek?
2009. szept. 7. 18:35
1 2
 1/16 Sexylady válasza:
Mit értesz az alatt h rossz?
2009. szept. 7. 18:38
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát egyszerűen nem akarok bemenni. Gyűlölöm... igazából nem tudom hogy mért, mert vannak akikkel jóban vagyok, de mégis gyűlölöm! El akarok menni... :(
2009. szept. 7. 18:40
 3/16 anonim ***** válasza:
Ez még csak a 2. hét.
2009. szept. 7. 18:44
 4/16 A kérdező kommentje:
jó de akkoris. Általánosba rögtön jól éreztem magam, pedig oda 5.be kerültem
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

Elején tényleg szar...

Nagyon nem találod a helyed, de ez csak jobb lesz! Nekem elhiheted!

Szerinted mi lesz ha iskolát váltasz?!? Olyan helyre mész majd ahol már összeszokott csapat lesz! Most cselekedj, hozz össze egy összeszokott csapatot.

6/16 A kérdező kommentje:
de az a baj hogy egyedül vagyok itt lány, mert műszaki. igen, én akartam idejönni pont emiatt. De már bánom :(
2009. szept. 7. 18:46
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok

Ez valahogy kimaradt :D

Próbáld megkeresni évfolyamtársak közül a lányokat, velük kezdj valamit, de közben próbálj a fiúk között is keresni valaki(ke)t.

Ha találsz egy b*zit, már nyert ügyed van :D

2009. szept. 7. 18:58
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát az sajnos nincs... Búza talán egy van vele jóba is vagyok. :D
2009. szept. 7. 18:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet még nem hallottam. Minek mentél fiú suliba, ha nem tudsz kijönni a fiúkkal. Én is full fiú suliba jártam, egyedüli lányként az osztályban, az iskolában is kb 11 lány volt össz-vissz. Én totálisan kijöttem a fiúkkal, milliószor jobbak mint a lányok, sokkal jobban elfogadnak.

Ne húzódj vissza, szólj vissza nekik, legyél vagány. Akkor kedvelni fognak.

Ha kell segítség, írj privit, hidd el tudom miről beszélek.

2009. szept. 7. 19:01
 10/16 anonim ***** válasza:

9-be nekem is volt ilyen érzésem.

Sőt még 10-be is, pedig addigra már egy éve ismertem az osztálytársakat. De akkor a bukottakkal volt problémám.

Most, 11-be sincs kedvem bemenni. Bár elég kevesen vagyunk. Csak a tesi órákat utálom, mert egy másik osztállyal vagyunk összerakva.

Na szóval: Ne törődj vele. Én is sokáig el akartam menni, de rájöttem, hogy barátokat kell szerezni. Ha az osztályból jóban vagy 3-4 emberrel, akkor már nem leszel frusztrált. Szóval haverkodj!

És ha nem javul a helyzet, akkor se menj el. Max év véggén. Mutasd meg a többieknek, hogy nem rettensz meg és erős vagy.

De azért szólok, hogy október végéig lehet sulit váltani, utána már csak félévkor és év végén.

Tehát ha novemberben jön rád az, hogy elmennél, akkor várnod kell a tanév feléig.

2009. szept. 7. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!