A Károli Gáspár Református egyetem milyen szívonalúnak számít?
Az ELTE mostanság éppen a kitűnő színvonalról tanúskodik... :D
Bár attól függ, hogy milyen értelemben nézzük azt, hogy hol is van az ELTE...
Szóval szerintem ne azzal foglalkozz, hogy ki mit mond egy iskoláról, mert nyilvánvalóan mindenki elfogult lesz a sajátjával kapcsolatban, mint ahogy a mellékelt ábra is mutatja...
Egyébként én is ide szeretnék bekerülni :)
Az ÁJK nem olyan nagy szám. A pszichológiájuk viszont nagyon jó.
Az ELTÉT meg hagyjuk én ott jártam jogra, de nem tartom sokra, van egy-két jó oktató, de sok nagy név, meg tv-ben szereplő emberkének csak a neve van kitéve, mást küldözget be folyton maga helyett, vagy egyfolytában a telefonját nyomkodja szemináriumon meg fésülködik, aztán annyi a gyakorlati oktatás nála, hogy felváltva olvassák fel a hallgatók könyvet meg ilyenek. Aztán van olyan is, akinek meg van a maga véleménye mindenről, majd "interaktív" szemináriumot kezdeményez, és ha te is elmondod az adott kérdésről a véleményedet, amivel nem tud mit kezdeni, akkor közli, hogy jó, oké, ugorjunk, úgyhogy semmi értelme hozzá sem szólni a dolgokhoz, megint más csak megaláz, ha kérdezel. Egy kezemen meg tudom számolni azokat, akik tényleg hasznos órát tartottak és tényleg azt oktatták, ami a vizsgán ÉS az életben lesz.
Kedves 1. válaszoló! Látszik hogy igen komoly érvekkel tényekkel van alátámasztva az nagyon magabiztos állításod. Ha kicsit utána is jártál volna, tudhatnád hogy a KRE évek óta az országos egyetemek rangsora élén volt, sokszor az első ötbe, a Bölcsészkara pedig tavaly az ELTE után következett( [link] )
Emelett, az oktatói és hallgatói kiválóság szerint is jóval feljebb múlta a KRE az ELTÉT. ( [link] )
Előbb gondolkozz utána írj! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!