Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Károliról (BTK) vélemények?

Károliról (BTK) vélemények?

Figyelt kérdés
Bármi érdekel, ami eszedbe jut róla :) Néztem, hogy a bölcsészkara az ELTE és a Pázmány után 3. a listában, szóval elég jó sulit lehet, de kb semmit nem tudok/hallottam róla. Szóval? :D

2013. febr. 13. 22:15
 1/7 anonim válasza:
100%

Nagyon jó, imádooom! XD Nagyon családias, a tanárokkal lehet közvetlen kapcsolatot tartani, nem idegenként kezelnek, és nem a "magas lóról" beszélnek velünk :)

Jó a társaság is, aktív a közösségi élet, de a város kellős közepén nem is lehet másképp! :D

Ajánlom jó szívvel.

2013. febr. 14. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Ó köszi az infókat, nekem is hasznomra válik, mert ELTE után ez a 2. helyem :)
2013. febr. 14. 18:21
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) igazából eddig vagy azt olvastam, hogy nagyon jó, vagy azt, hogy nagyon rossz... szóval érdekes :D
2013. febr. 14. 23:16
 4/7 anonim válasza:

Engem is érdekel ez a kérdés!

Én is vegyesen hallottam róla jót és rosszat. Úgy tudom gyakorlatiasabb az oktatás, ami szerintem pozitív, viszont sokak szeint az ELTE mérföldekkel jobb, ezt azonban nem indokolta meg senki, hogy miért/miben..

2013. febr. 25. 14:07
 5/7 anonim válasza:
Egy kóceráj az egész egyetem. Nem hallgatóbarát, a lehúzásra mennek. Részleteket privátban tudok írni.
2013. ápr. 29. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem nagyon, mondjuk még csak elsőéves vagyok, nem kellett még itt szakdogát írnom, meg ilyesmi, de egyelőre nagyon szeretem, örülök, hogy végül Károli lett :)
2013. jún. 5. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom, tényleg kóceráj:)

Családias, az mit jelent, rokonoknak való?

Egyébként nem jó az a családias, mert ha nem tetszel, vagy más véleményen vagy, vagy valamit nem ugy csinálsz ahogy a magaslóról beszélők elképzelik, kidobott pénz! ugye?

2016. júl. 18. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!