PPKE-JÁK vélemények? Jár ide valaki?
Minden személyes tapasztalat érdekelne!!
Költségtérítésesről nehéz átkerülni államira?
Fiú-lány arány a szakon?
(4 fölötti valamivel az átlagom, nehéz lesz így bent maradni?/humán beállítottságú vagyok, magolás jól megy/)
Én is ide járok. Nekem a tapasztalataim minden téren pozitívak! Jó közösség, kiváló oktatók, a hangulat is barátias, általában mindenkire jellemző a segítőkészség. Néha-néha becsusszan egy-két igazságtalannak érzett jegy vagy lassabb ügyintézés, de ez nem jellemző!
Költségtérítésesként kezdtem, idén kerültem át államira. Nem könnyű de nem is lehetetlen. Ugyanúgy eljártam bulizni a többiekkel csak a vizsgaidőszakot kicsit jobban meghúztam. Azt viszont figyelembe kell venni, hogy csak azoknak az államisoknak a helyére lehet bekerülni, akik kiesnek és mivel egyre kevesebb az államis helyek száma, valószínűleg egyre kevesebben is fognak kiesni. :( (idén úgy tudom 30-40 fő esett ki).
Persze aki nem tanul és nem veszi komolyan hamar kiesik innen is. :D
Köszi!
Az, hogy dől el, hogy kit vesznek át államira?
Én is oda járok, nagyon tudom ajánlani.
Feküdj rá az érettségire, hátha összejön az az állami :)
A középiskolás átlag meg mit sem számít: nekem négy egész sem volt harmadik és negyedik év végén, de a magyar és töri jól ment, ahogy ezek az érettségik is jól sikerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!