Pikkel rám a tanár?

Figyelt kérdés

Van egy infótanárom, bárhogy igyekszem, folyton baja van a munkámmal. Mármint a dolgozataimmal. Mert hogy órán tiszta rendes, sőt van hogy a gyors haladásomért még meg is dicsér! Emberileg (úgy vettem észre) semmi baja velem, mert nem kritizál, de órán mindenkihez odamegy segíteni, nekem meg majdnem kérvényt kell benyújtanom. Nem vagyok egy számítógépzseni, na és??

A múltkor "véletlenül" amikor már kész voltam, a mellettem ülő átnézte a dogámat, tök egyforma lett! Ő kiemelt ötöst, én négyest kaptam, és jó tanuló vagyok csak azért zavar. A többiek mást tanulnak az óráján, de rájuk se szól. Mi a probléma?

2013. febr. 5. 19:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán ott kellett volna megkérdezni, hogy mi volt a gond a dolgozattal...
2013. febr. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!