Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha pikkel rám egy...

Mit tegyek, ha pikkel rám egy tanár?

Figyelt kérdés

Általában szeretnek a tanárok, és jó tanuló vagyok, meg rendesen viselkedek, de a magyar tanárnőm pikkel rám.. mit tegyek, hogy megszeressen, ja, és nyalizni nem akarok..

SOS nagyon zavar ez a tudat! :SS

2012. febr. 6. 21:18
 1/2 anonim válasza:
100%

Csak magadat add, ne játszd meg magad! Mindenki nem szerethet mindenkit. Készülj fel az óráira és ne húzd ki nála a gyufát (órán legyél figyelmes, ne beszélgess a padtársaddal, meg ilyenek, azonban ne csapjon át ez stréberségbe!)

Tudom, nem vigasztal, de az én magyar tanárom sem szeretett engem, aztán 4. végére csak kijöttünk valahogy egymással. :)

2012. febr. 7. 16:11
 2/2 Milibindi ***** válasza:

Attól függ mennyire durva a szituáció! Ha ettől még igazságos az osztályzata akkor tűrj némán hagyd rá, tudom, hogy rossz , de nem lehet az ember mindenkinek szimpatikus sajnos, még ha nem is adsz okot rá. Ha azonban emiatt mindig megbuktat vagy rossz jegyet ad akkor egyetlen egy dolgot tehetsz válts iskolát! Sajnos tapasztalatból beszélek engem az egyetemen ért ilyen attrocitás utált az egyik tanár bármit csináltam hiába tudtam a tételt megbuktatott. 4 egészes átlagom volt , az összes

többi tanár kifejettem kedvelt, mindig az első sorban ültem figyeltem stb stb , a vizsgadrukkom miatt pécizett ki magának , kirúgtak miatta, nem tehettem semmit ilyen helyzetben akkor is a tanárnak van igaza ha nem. Tudod második tantárgy felvétel után megfordult a fejemben , hogy átkérem magam másik egyetembre ezt a bscn meglehet csinálni, de úgy voltam vele ha tanul az ember ilyen nem történhet meg vele, ennyire nem lehet aljas, ha látja ,hogy tényleg készülsz. Deeee sajnos lehet :S

2012. júl. 7. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!