Milyen egy hivatalosan elismert egyetemi oklevél?
A gondom a következő:
A KRE ugye akreditált stb, ezzel nincs gond, de végeztem én már kétszer is, mindkétszer a tök szabványos, címeres egyteemi oklevél megnevezésű oklevelet adták. Ezeknek viszont a pecsétjük se címeres ami megdöbbentett meg amit kiadnak, az se a megszokott szabvány.
Na most ennek ellenére lehet egyneértékű? vagy nincs ez véletlenül szabályozva, hogy márpedig az államilag elismert intézmények mégis mit adhatnak ki? Csak mert olyan durva sztem, hogy az oklevélen meg mindenhol az egyetem körpecsétje van de a saját egyetemi címerükkel.
Számít ez jogilag vagy nem? Valaki tudja ??
Nagyon köszi a választ, jó lenne ha tudná valaki, mert most kb ezen múlik, hogy beiratkozzak vagy ne. Nyilván olyanra amit aztán meg nem ismernek el, nem fogok beiratkozni, de ha a címeres dolgoknak nincs jelentősége akkor oké, csak ezt nem tudom sajnos, mindenesetre furcsa.
Köszi !!!!!!!!!
oké, köszi, hát eddig nekem is van kettő, de egyik sem fekete :-)
Csak azért furcs aés pont erre irányult volna a kérdés, mert ha államilag elismert, akkreditált, akkro legalábbis sztem címeres körpecsétet kellene használniuk, ahogyan aez eddigi diplomáimon ez így is van. na de ahova most jéárok, az egy két éves egyetemi kiegészítő másoddiploma (na ez az, h remélem), de tökre idegesít, hogy nem címeres körpecsétet használnak, hanem az egyetem saját logója van középen, ez pedig sztem így nem hivatalos.
Elismert egyetem persze, de én már elbizonytalanodtam a kérdésben. És ők maguk sem tudják, ez a legnagyobb poén, béár abban biztosak, hogy ez egy másoddiplomás egyetemi képzés. A későbbiek miatt nagyon nem mindegy, hogy aztán pl, hivatzalos helykeen csak valami saláta-oklvelnek nézik vagy normális egyetemi oklevélnek, márcsak a besorolás miatt sem, ezért számítana nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!