Az egri Eszterházy Károly főiskola mennyire elismert a főiskolák és egyetemek között?
Semennyire.Nem jó fősuli.Sok tanárom volt onnan,képzetlenek,nem tanították meg őket tanítani.
Nevenincs,ha teheted,válassz mást.
Én pont az ellenkezőjét mondom! Egyrészt egy nagyon régi és neves főiskola. Másrészt erősek és elismertek a képzések, és nem is könnyű elvégezni(tapasztalatból mondom), mellesleg aki szeretné, azt "megtanítják tanítani".
A főiskolák közül a 2. helyen van az országban. Rengeteg a mesterképzési szak (tanári és nem tanári) és van doktori iskolája is történelemtudományból.
Nem bánod meg, ha ide jössz!!
A legjobbak: [link]
Sajnos konkrétumot nem találtam,de valahol a végén van a névtelen felsőoktatási intézményeknél.
Nem vicc,ezt állásinterjúztatótól hallottam,akinek onnan van a diplomája,félretolják a papírjait.
Hozzánk közel van,így felénk az a gyűjtő,akit nem vesznek fel sehová,az megy oda,utolsó jelölése mindenkinek ez volt nálunk,a leghülyébb oszitársak is megjelölték és felvételt is nyertek.Olyan sík emberek mentek oda....
Én pedig amikor 7 éve végzős tanárhallgató voltam ott, már államvizsga előtt 6 állásajánlatom volt.
Függ a szaktól is, a tanárképzésben és bölcsészképzésben erős, a természettudományi most erősödik, de pl. a gazdasági képzésben a többihez képest alacsony helyen van
első válaszoló gimnazista a gyakorlóban és kifogott néhány rossz kistanárt gondolom :)
a suli jó, a hallgatói élet kiváló.nem igaz, hogy rosszak a tanárok,egy-két rossz mindenhol van.a diplomád értéke nem attól függ, hogy hol szerzed meg, hanem hogy milyen ember vagy,mihez tudsz vele kezdeni.
bölcsész szakra nem javasolnám, de igazából bölcsész szakot sehol sem érdemes végezni manapság.és nem azért nem javasolnám,mert rossz, hanem mert egyéb képzések többet érnek majd később(hangsúlyozom,nem a suli miatt).egyébként rengeteg oktatónk van nagyobb egyetemekről, olyanok is, akik nemzetközileg elismertek a területükön, nem hinném, hogy erre a sulira vesztegetnék az idejüket, ha valóban a "nevenincs" intézmények közé tartozna, ami már önmagában röhej, mert régen is az volt, ami most:a legjobb főiskola az országban.nem egyetem(még, de már dolgoznak rajta),ha neked annyira fontos, hogy milyen pecsét van a diplomádon,akkor valóban válaszd az ELTÉT. de ez lenne a megfelelő indok az iskolaválasztásra? nem hinném...
19.30 vagyok,én meg már végeztem rég,sose volt semmi problémám abból, hogy hol szereztem a diplomát,nem hogy lenézték volna...szóval nem értem mire alapoz az,aki még el se kezdte a munkakeresést,nem hogy talált volna állást.
az ember a fontos,nem az iskola neve,már csak azért sem, mert a legnevesebb képzésből is keveset profitál az, akit nem érdekel az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!