Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyiket választanád és miért...

Melyiket választanád és miért - Kaposvári Egyetem vagy Eszterházy K. Főiskola Eger?

Figyelt kérdés
Elektronikus grafika szakra mennék, szerintetek hova érdemesebb beadni a pótfelvit?
2011. júl. 28. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Úgyis mindenki a sajátját fogja mondani. Szerintem EKF, Eger. Más a szakom, de egyértelműen megéri ide járni. Erősek a képzések, rengeteg a lehetőség, a program. A "rajzosoknak" pl. mindig van kiállítása (külön kiállítótermük is van, ha jól tudom). Van lehetőséged továbbtanulni mesterképzésben vizuális és környezetkultúra tanárként, ha szeretnél. Ja, mindig hatalmas a túljelentkezés Egerbe a rajzos szakokra (tömött sorokban várnak a felvételire), gondolom nem semmiért.

[link]

2011. júl. 29. 07:53
 2/3 A kérdező kommentje:
hát igen, tényleg nagyon jól hangzik Eger is. De ha tényleg annyira tömött sorok vannak ott (pótfelvételin is), akkor kevesebb lehet az esélye is annak, hogy felvegyenek. (Ezzel is számolnom kell, nem szeretném kihagyni ezt az évet). Bár nem tudom mennyi hely van még, amit be lehet tölteni. Szerintetek meg lehet ezt tudni valahonnan? Vagy ez amolyan szupertitkos információ, és esélytelen utánajárni?
2011. júl. 31. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:
A tavalyi pótfelvételin az EKF-re elektronikus ábrázolás szakra 11-en jelentkeztek és 10-et felvettek. Megnéztem neked :). Szerintem ez idén sem nagyon változik.
2011. júl. 31. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!