Milyen jellegű kérdések lesznek a rendészeti szakközépiskola műveltségi vzsgájában? Karikázós 4 féle asszociációs vagy beírkálós?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az ARSZKI-be fogok felvételezni és a vizsga jellegére lennék kíváncsi.2013. jan. 31. 10:24
21/32 anonim válasza:
Ha valaki túlesett a pszichológiai teszten, és az egészségügyin, az írja majd le RÉSZLETESEN, hogy milyen volt, mit kérdeztek elbeszélgetésen, milyen reflexteszt volt, orvosnál mit vizsgáltak, milyen részletességgel (úgy hallottam hogy laza)
22/32 anonim válasza:
adyligeten 150 az előzetes ponthatár!
23/32 PaRtY BoY válasza:
Én tegnap voltam Körmenden felvételizni!
24/32 anonim válasza:
És kinek mennyi lett a pontja a + pontokkal együtt?
25/32 PaRtY BoY válasza:
nekem a fizikai: 107 pont
Műveltségit elfelejtettem de irtam e-mailt hoyg irják meg de 60 körül...
Plusz "B" jogsi:8 pont
26/32 anonim válasza:
fizikai 101 pont műveltségi 78%--78pont=179 pont
29/32 anonim válasza:
Volt már valaki pszichológiai, egészségügyi vizsgálaton?
Aki igen az kérem írja meg, mit kellett csinálni, illetve mit néztek a vizsgálatokon.
30/32 anonim válasza:
Túl vagyok az egészségügyi, pszichológián, és az a kérdésem, hogy az elbeszélgetésen mit kérdeznek?
Vagy az már csak eligazítás szerű?
Azon is el lehet bukni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!