Milyen jellegű kérdések lesznek a rendészeti szakközépiskola műveltségi vzsgájában? Karikázós 4 féle asszociációs vagy beírkálós?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az ARSZKI-be fogok felvételezni és a vizsga jellegére lennék kíváncsi.2013. jan. 31. 10:24
1/32 PaRtY BoY válasza:
Erre a kérdésre én is szeretnék mielőbb választ kapni!
2/32 Zsolt.86 válasza:
Én is most adtam be a felvételit ugy tudom hogy tesztes lesz !
5/32 PaRtY BoY válasza:
Körmend. Mikor szoktak vissza érkezni válaszok nem tudjátok?
6/32 anonim válasza:
Én is Ady ligetre jelentkeztem.
Amúgy számítógépen kell kattintgatni, mint KRESZ vizsgán, általános műveltségi kérdések vannak.
Engem az érdekelne hogy a 2 km futásra hogy az ideálisabb edzeni, intervallum futás (gyors, sétálós szakaszok) vagy sok akár 1 órás lassabb tempójú kitartó kocogással?
7/32 PaRtY BoY válasza:
Én Körmendre jelentkezem áprilisba kell mennem! szerintem Időre fusd csak le és kész!
9/32 anonim válasza:
Én tegnap voltam felvételizni Szegeden. Műveltségi nem olyan vészes én is paráztam tőle... Voltak ilyen kérdések, hogy aug. 20. án mit ünneplünk, vagy mit jelent a hardwer meg hasonló könnyű kérdések de voltak szívósabbak is amit szerintem senki sem tud... pl: Mikor adták ki xy törvényt 1920 november 1. október 26 december 1. és akkor döntsd el :D igazából aki nem éri el a minimumot az nagyon buta ember :D én 3 as "tanuló" vagyok soha semmit nem tanultam szinte... és 68 pontos lett... tehát nem vészes
10/32 anonim válasza:
Utolsó,
A fizikai felmérő milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!