Xántus János Szakközépiskola, szóbeli kérdések?
Aki az elmúlt években volt már szóbelizni a Xántus János iskolában, milyen kérdések voltak a szóbelin? Angolul is kellett beszélgetni? Az idegenforgalom szakra szeretnék menni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
hát izé
először is nagyon fontos, hogy ne jó napottal köszönj, hanem jó napot kívánokkal...mögöttem egy csajt nem mondta a kívánokot, és úgy lecseszte az igazgató hogy utána nem mert megszólalni szerencsétlen:D
nézegették az ellenőrzőmet, addig mesélnem kellett magamról...meséltem a kedvenc színházi előadásomról is, arról belekérdezett, hogy ki szerezte a művet, tudtam, aztán meséljek a kedvenc könyvemről, hobbimról...igazából nem beszélgettünk, hanem mesélned kellett. szóval készülj fel, mert tök idegesítő ha nem vagy talpraesett, hanem ott elkezdett nyögni mert nem tudsz mit mondani:D aztán mentem az angol tanárhoz, ott húztam egy képet, egy szituációt ábrázolt, és arról kellett beszélnem, hogy mit látok a képen. nem volt nagy cucc, voltam durvább szóbelin is
ja és az igazgató olyan mint a mikulás:Dddd de komolyan xd
Azt nem írtad,hogy mi lett a végeredmény..
Felvettek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!