Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Xántus János Szakközépiskola,...

Xántus János Szakközépiskola, szóbeli kérdések?

Figyelt kérdés

Aki az elmúlt években volt már szóbelizni a Xántus János iskolában, milyen kérdések voltak a szóbelin? Angolul is kellett beszélgetni? Az idegenforgalom szakra szeretnék menni.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 27. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:

hát izé

először is nagyon fontos, hogy ne jó napottal köszönj, hanem jó napot kívánokkal...mögöttem egy csajt nem mondta a kívánokot, és úgy lecseszte az igazgató hogy utána nem mert megszólalni szerencsétlen:D

nézegették az ellenőrzőmet, addig mesélnem kellett magamról...meséltem a kedvenc színházi előadásomról is, arról belekérdezett, hogy ki szerezte a művet, tudtam, aztán meséljek a kedvenc könyvemről, hobbimról...igazából nem beszélgettünk, hanem mesélned kellett. szóval készülj fel, mert tök idegesítő ha nem vagy talpraesett, hanem ott elkezdett nyögni mert nem tudsz mit mondani:D aztán mentem az angol tanárhoz, ott húztam egy képet, egy szituációt ábrázolt, és arról kellett beszélnem, hogy mit látok a képen. nem volt nagy cucc, voltam durvább szóbelin is

ja és az igazgató olyan mint a mikulás:Dddd de komolyan xd

2013. jan. 27. 13:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi az infót! :)
2013. jan. 27. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad,hogy mi lett a végeredmény..

Felvettek?

2013. jan. 27. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
A szobelim max pontos lett, felvettek volna, de csak negyedik helyen jeloltem be, nem akartam odamenni..mondjuk szobeli utan meginogtam egy kicsit, mert az epuletbe egybol b szeleszerettem, majd meglatjok:D de szerintem nem jartok rossxul, ha.odamentek, mert tenleg csak jot hallottam rola, de en mindig is jobban erdeklodtem a kozgazdasagtan irant, igy idegenforgalmi kettan helyett kozgasz kettanra mentem. es nem bantam meg.:) sok sikert
2013. jan. 27. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Köszi!:)
2013. jan. 27. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Mennyi volt az átlagod?
2015. febr. 22. 18:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Az átlagomra nem emlékszem már, de pár db 4-esem volt, a többi 5-ös volt. Egyébként már a második évemet fejezem be lassan itt a Xántusban, ha valakinek van kérdése a sulival kapcsolatban, annak szívesen válaszolok. :)
2015. márc. 2. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!