Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az új osztályom egy katasztróf...

Az új osztályom egy katasztrófa, mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés

10.-es vagyok, új iskolában kezdtem ma, és az osztálytársaim egy katasztrófák, sok hülye bunkó (bocsi az

őszinteségért)

Szeretnék tanulni, de ezek mellett nem, még 3 évet le kell húznom ezek mellett.

Mit tegyek? :S

2009. szept. 1. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én újan mentem 30 fiú közé, és hát... nem sok jóra számítok, kénytelen leszek beilleszkedni/felvenni szokásaikat ha nem akarok 4 évet terrorban tölteni. Sajnos még rám se néznek, nagyon rossz... DE! Ha ez így maradna nekem oké, de barátkoznom kell, mert egy idő után kiközösítenének és b@sztatnának. Arra is gondoltam el se végzem iskolát, de áááá egyrészt szüleim megölnének meg mit tennék felnőttkoromban. :S Nem tudom mit hoz a sors, de együtt érzek veled, nem egyedül vagy, bírd ki, légy kemény! Ha kell én neki megyek mindenkinek egyedül, lesz ami lesz, nem érdekel!
2009. szept. 1. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
68%

Miért máshol kezdtél?

Talán a régi osztályod is katasztrófa volt?

Nem lehet, hogy benned van a hiba?

2009. szept. 1. 19:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem, csak megbuktam fizikából! A volt osztályomat imádtam, mindenkivel nagyon jóba voltam, nem bennem van a hiba
2009. szept. 1. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha gond van akkor óra közben is hívd oda bátran a tanárt hogy elnézést de nem hallom amit mond, tanárúr, legyen szíves elismételni. Vagy: idejönne ezt gyorsan elmagyarázni? eddig értem de itt mit írtam el? Ezek és ehhez hasonló mondatokkal és ilyen illemtudó stílussal csak partnered lehet a tanerő. Sok sikert. (Én a 4 évet így bírkóztam végig szakközépben és 4,8-as átlaggal sikerült. Megéri kísérletezni!
2009. szept. 1. 20:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy akkor kinéznek az osztályból, és akkor jön a basztatás, szívatás amiből kössz nem
2009. szept. 1. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg szokni őket. Én is egy tök hülye osztályban kezdtem de mire leérettségiztünk jól összeszoktunk!
2009. szept. 2. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!