Kibuktam az egyetemről, hogy lépjek tovább?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, kiiratkoztam az egyetemről ahol eddig tanultam, mert rájöttem nem nekem való, nem szeretem.. de nem tudom eldönteni mivel akarok foglalkozni.. mindenhol csak azt látom h túljelentkezés van, nincs igény a középfokú végzettségre. Ki hogy lépett tovább akik úgyszintén hoztak rossz döntéseket egyetemmel kapcsolatban és elpazaroltak több évet..?? OKJ-s végzettség, nyelvtudással lehet valamire vinni?2013. jan. 27. 11:35
1/1 anonim válasza:
Szia! Milyen szakra jártál? Mi az ami érdekel? Szerintem nem feltétlenül kell mindenkinek diplomát szerezni, viszont a nyelv az mindenhol kell!! és nem árt,ha több nyelvet is tudsz társalgás szinten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!