BME energetika mérnöki/gépészmérnöki szakokat el tudnám végezni?
Pontjaim 430+ lesz remélhetőleg, ami talán elég lesz.Ezt az alapján mondom, hogy suliban kitűnő vagyok, előző évekből az érettségiket töltögetem, matek emelt, fizika középszinten érettségizek.
Érdekel is a téma, ezért jelentkezek ide.Viszont gimnáziumba járok ahol infó képzés az kimerül a középszintre felkészítésben(tehát nincs programozás) nem tudom, ez mekkora gondot jelenthet. A másik meg, hogy mesélik egyetemisták, hogy napi 4-5 óra tanulás kell, vizsgák előtt meg még több. Én viszont mikor idén elkezdtem tanulni, akkor is átlag napi fél órával beérem, nem tanulok annál többet.
Nem tudom, mennyire bírnám az egyetemi hajtást, félek, nem szeretnék kibukni.Válasszak inkább egy könnyebben elvégezhető egyetemet? Ti mit ajánlotok?18f
Ja es nem kell napi 4-5 ora tanulas, az a fontos, hogy mindenbol folyamatosan haladj az anyaggal (es ertsd), ne kozvetlenul a zh/vizsga elott legyen, hogy nulllarol kell az egeszet (akar tobb targybol is) megtanulni. Vizsgara meg ugyis erzed majd mennyit kell tanulnod (ott biztos meglesz tobb is, mint 4-5 ora targyankent, meg jo, hogy nincs mindembol vizsga).
Dolgozni persze kell otthon folyamatosan, vannak boven rajzok, jegyzokonyvek, egyeb beadandok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!