Felvehetnek emelt szintű érettségi nélkül?
"Át kell menni az egészségügyi vizsgálaton, fizikai vizsgán és pszichológusi vizsgálaton is."
Csak azt nem értem, hogy miből gondolod, hogy te biztos át fogsz menni ezeken a vizsgálatokon:D
Ma voltam a nyíltnapon, húszszoros a túljelentkezés.
Utolsó: mondjuk onnan, hogy tudom a követelményeket és ismerem magam. Ennek a kettőnek az összevetéséből le lehet szűrni, hogy van-e értelme egyáltalán belevágni. Feltételezhetően ha félig vak lennék és most szöktem volna ki az őrültekházából, akkor tudbnám, hogy nem sok esélyem van...
"Utolsó: mondjuk onnan, hogy tudom a követelményeket és ismerem magam. Ennek a kettőnek az összevetéséből le lehet szűrni, hogy van-e értelme egyáltalán belevágni. Feltételezhetően ha félig vak lennék és most szöktem volna ki az őrültekházából, akkor tudbnám, hogy nem sok esélyem van..."
Az elméleted szerint a jelentkezők tizenkilenc huszad része fogyatékos és/vagy büntetett előéletű, és csak egy huszad része felel meg a követelményeknek. Ami elég nagy marhaság, mert valami alapján szűrik az embereket.
Egy példa: osztálytársam is rendőrtisztire jelentkezett, elég jó eredményei voltak a vizsgálatokon mégsem vették fel. És még bankot sem rabolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!