Idén az érettségi és felvételi hogy van? Természettudományi tárgyból kell érettségizni, vagy elég a felvételinél az akkori jegyeket megadni?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán hol tudnék utánajárni ezeknek a dolgoknak?:S sajna nem értek hozz. köszi előre is a válaszokat.2013. jan. 23. 15:42
2/8 anonim válasza:
Nekünk még nem kell természettudományos tárgyból érettségizni viszont a pontszámát visszük, tehát biosz - föci - fizika - kémia utolsó két évvégi jegye számít (11-12. osztály)
3/8 A kérdező kommentje:
és jövőre? addig még sokat változik nem?:S be szokták ezt jelenteni ?
2013. jan. 27. 12:40
4/8 anonim válasza:
Be, de általában kifutó rendszerrel csinálják, tehát akiket elindítottak anélkül, hogy természettudományos tantárgyból kell érettségizniük, azoknak nem fogják utolsó évben választás elé állítani, hogy na akkor kisfiam, milyen természettudományos tárgyból érettségizel... Szerintem jövőre sem kell még.
5/8 anonim válasza:
Természettudományi tárgyból
olyannak kell,aki pl biológusnak akar menni
v. fizikusnak (dokinak)
6/8 anonim válasza:
Bár sokan választják pl a földrajzot
(mert az kicsit egyszerűbb mint
pl a fizika)
7/8 anonim válasza:
Most egyelőre bizonyos szakokon kötelező, de egységesíteni akarják mivel - szerintük - nincs egyensúlyban a reál meg a humán tantárgyak aránya az érettséginél.
8/8 anonim válasza:
2014-ben már abból kell érettségizni választottként ami szaktantárgy az adott iskolában.
Én még ezt pont megúsztam, és lehet "választottat" tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!