Hallgatói szerződés! Ha most járok egy adott államilag tám. Szakra, és másik államilag tám. Szakra felvételizek, fel is vesznek, akkor az előző szak tandíját vissza kell fizetnem?
Figyelt kérdés
Csak mert a hallgatói szerződésben az áll, hogy a képzésváltást nem korlátozza, tandíj visszafizetésről szó nincs ott.Mégis mikor megkérdeztem az okt.hivatalt, azt mondták, hogy 30 napon belül belül küldik a visszatérítés összegét.2013. jan. 23. 11:28
21/21 anonim válasza:
Sziasztok!
Van valami információtok? Én is váltani akarok jövőre, ahova járok egyszerűen nem az, amit elképzeltem. A tanulmányi osztályon az iskolában azt mondták SEMMIT nem kell fizetnem és az oktatási hivatal kedves munkatársa is ennyit bírt kinyögni.
Most megint felhívom őket, de ez egy vicc. ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!