Természetvédelmi mérnök szeretnék lenni. Megéri? Van jövője?
Micsoda?Kicsit nézzetek utána mielőtt elveszitek a kedvét.
HA szakirányokat választasz például a hulladékfeldolgozásban hatalmas pénzek vannak itthon és külföldön egyaránt!Ráadásul még igencsak van jövője is,mivel sajna egyre több szemetet termelünk.Úgyhogy nézd csak meg merre lehet szakosodni,és hajrá.
Én most a Kaposvári Egyetemen tanulok Természetvédelmi mérnököt. 8an vagyunk a csoportban és ha jól tudom akkor az országban kb 4 olyan suli van max, ahol ilyen szakot indítanak. Tuti nincs évente 1200... A felettünk levők is 5en vannak. Egyre több a természetvédelmi terület, amikek valakinek felügyelni kell és aki már most bent van tuti nem bír el vele. Nekem eddig mindenki azt mondta, hogy lesz munkám, vannak ismerőseim akik ebben a szakban dolgoznak. Nincs fizika, kémia inkább ökológiai szintű, a matek meg statisztika amit gépen végzünk. És láttam írták, hogy nem tudnak elhelyezkedni. Nos igen egy FSZ-es 2 éves képzéssel nehéz is elhelyezkedni, de a diplomások általában eltudnak. Én nagyon szeretem, minden héten gyakorlat van és megyünk túrázni.
Ez az én véleményem és nem akarom azt látni, hogy mekkora hülyeséget írok!!
Szia kérdező
Látom hogy jó régi ez a kérdés. Érdekelne hogy végül mire jutottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!