Megéri zeneszerzést tanulni?
Nehéz kérdés. Szerintem csak zeneszerzésből nem lehet megélni. Vagy zenészként, vagy karvezetőként kezdeném a helyedben, és ezután vagy közben végezném a zeneszerzői tanulmányokat.
Nem tartom valószínűnek, hogy több zeneszerző is olvassa ezt a kérdést (én sem vagyok az), ennek szerintem jobban utána kell járni.
21,58
Az zeneelmélet, és nem zeneszerzés. Zeneelméletet persze hogy lehet, és aki odáig eljut, hogy számot írjon, az már valószínűleg tud valamit.
Nagyon sokan élnek zeneszerzésből, de nem szabad csak Magyarországban gondolkozni. Én is szeretnék ezzel foglalkozni. Általában csinálsz referenciát magadnak, aztán promótálod magadat, próbálod eladni magadat, tudásodat, szolgáltatásaidat, megrendelésre pl.
Én most készítettem egy pár perces kísérőzenét ... hát ingyen, kvázi acid-jazz stílusban, megrendelésre.
Szerintem fontos az is, hogy ne csak egy stílusban, műfajban tudjál alkotni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!