Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 2013. felvételi -> van esélyem...

2013. felvételi -> van esélyem a győri Révaiba? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

A suliból max. pontot viszek (100), viszont a felvételim nem lett valami jó.:| Magyarból kb. 43-45 pontom lett (ha a fogalmazást max pontnak veszem), matekból meg ha jól néztem 44-47 (azon kevesek egyike vagyok akiknek jobban ment a matek, mint a magyar. :D).

Ezekkel a pontszámokkal van még esélyem bekerülni a Révai matek-német szakára? Ne keseredjek el? Eddig bármelyik felvételit megírtam itthon 48-49 pontos volt, megnyertem egy csomó matekversenyt, de félek, hogy ide nem lesz elég. :| Várom a válaszokat, köszönöm szépen! :D<3

(pontos eredményt január 30-án fogok megtudni, de félek, hogy addigra beleőrülök. :"D)

2013. jan. 21. 16:11
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Na gratulálok, akkor jövőre találkozunk :D
2013. ápr. 27. 12:08
 22/25 anonim válasza:
Sziasztok! Csináltunk egy csopit facebookon a matekosoknak, akit oda vettek fel írjon egy üzit és beveszem őket:)
2013. ápr. 30. 16:06
 23/25 anonim válasza:
Ti mentek a nyári táborba? :)
2013. máj. 1. 13:21
 24/25 anonim válasza:
Én igen :)
2013. máj. 5. 00:17
 25/25 A kérdező kommentje:

Nekem nincs facebookom (március óta szüneteltetem), de nemsokára visszamegyek, remélem akkor majd engem is bevesztek a csoportba! :D

És én is megyek a nyári táborba. :D

2013. máj. 11. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!