DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma?
Van-e általános tantervű tagozat?
Hány ponttól vesznek fel kb?
Általános nincs, csak esetleg az 5 éves angol 4 éve.
Én is Kossuthba akarok menni :)
Barátnőmet tavaly 178 körül vették fel tizen valahanyadiknak :D Nyílt napon azt mondták, 170-nel felvesznek.
Nem rossz az :) Számításaim, és értesüléseim szerint 155-160 körül lesz meghúzva a határ, készülj szóbelire, jó az :D
Am Ti milyen osztályba akartok menni?
Sziaa:)Nincs általános tagozat.
Amúgy én is Kossuthba szeretnék menni,a jogira.:)
A Kossuthban igazából 3 osztály indul 6 tagozattal:
jogi (magyar-töri) - közgazdasági (töri-matek) egy osztály; második osztály az egészségügyi (biológia-kémia) és műszaki csoport (matek-fizika); nyeli előkészítő (angol-német); Szerettem volna a műszaki csoportba bekerülni, de inkább lehet jobb lenne a töri-matek közgazdasági csoport.
Utolsó: Én tegnap voltam szóbelizni. (Még)nem írták ki a weboldalukra, hogy mikor teszik ki, de szerintem jövőhéten már meglesznek az eredmények. Érdemes frissítgetni. :) [link]
Kérdező: Csak azt tudom mondani, amit az előttem szólók: Nincsen általános tantervű osztály. A ponthatár mindig úgy mozog, ahogyan az átlag alakul. Lehet, hogy könnyű a felvételi, és akkor mindenki jóra írja: ilyenkor értelemszerűen több ponttal vesznek fel.
Ha nehéz a felvételi, mindenki elrontja: ilyenkor pedig tágabb a ponthatár. :)
Ráérsz még ezen kattogni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!