2013. felvételi -> van esélyem a győri Révaiba? (bőv. Lent)
A suliból max. pontot viszek (100), viszont a felvételim nem lett valami jó.:| Magyarból kb. 43-45 pontom lett (ha a fogalmazást max pontnak veszem), matekból meg ha jól néztem 44-47 (azon kevesek egyike vagyok akiknek jobban ment a matek, mint a magyar. :D).
Ezekkel a pontszámokkal van még esélyem bekerülni a Révai matek-német szakára? Ne keseredjek el? Eddig bármelyik felvételit megírtam itthon 48-49 pontos volt, megnyertem egy csomó matekversenyt, de félek, hogy ide nem lesz elég. :| Várom a válaszokat, köszönöm szépen! :D<3
(pontos eredményt január 30-án fogok megtudni, de félek, hogy addigra beleőrülök. :"D)
Én a matekban állandóan csak írtam és írtam de még így sem végeztem. 2 percet ha kapok még szerintem megszerzem az elvesztett hibapontjaim felét (a 10. feladatnál pl. otthagytam a 6. lehetőséget, mert azthittem csak öt van, és lusta voltam megkeresni a hatodikat.:$). Nálunk 30-ára javítják sajnos ki a feladatlapokat ezért addig nemtudom mi lett a pontos eredményem. :$ jóban reménykedek, de hát meglátjuk.. a magyarra még úgy sacc per kb. emlékeztem, de a számokat képtelen voltam megjegyezni, szal behatárolni sem tudom nagyon az eredményemet. :| mindegy majd meglátjuk, már kevesebb, mint egy hét szerencsére. :D
Te a Révaiban írtad? :D Nem tudod, hogy hány pontosak voltak ott kb. az átlagok? Már kijavították a felvételiket? :"D MIkorra várható az ideiglenes lista nem tudod?
Hát én bejelöltem először a matek-németet, aztán a humán-németet, reál matek-fizikát, meg a nyelvi előkészítőt... mindenképpen a Révaiba szeretnék menni. :$
Tényleg? Örülnék neki. :D Te győri vagy? :D Hány pontot viszel suliból?:)
Azta.. de abban benne vannak azok is, akik nem a Révaiba jelentkeztek, nem? :|
Hát.. akkor majd meglátjuk. Én szerdán tudok meg mindent. :D
Magyar: 42 (volt 1 pont amit nekem nem adtak meg de más osztálytársaimnak igen, (külalak, kiírtam a margón, de megkérdeztem a tanárt a felvételi közben hogy kiírhatok e és megengedte, namindegy...)
Matek: 41 -> 3 szaktanár átnézte a feladatsoromat és kiderült, hogy négy/öt pontot nem kaptam meg ami a megoldókulcs szerint járt volna.
Ezért reklamálok. :D
Első helyen matek-németre. :D
De ha angol-matekra jelentkezek akkor is 16 +-szal bent vagyok. :) Jövőre Révai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!