Hogyha kiraknak koliból akkor mégis mihez kezdjek?
Most vagyok első éves, túl vagyok az első féléven nem is rossz átlaggal (4.07) BME mechatronika bsc-n. Most valószínűleg bentmaradok koleszban, de elég magas átlag kell majd a következő őszi félévben mert ugye akkor jönnek a gólyák és gondolkoztam , hogyha nem maradok bent akkor mégis mihez kezdjek? Nem vagyok jogosult semmilyen szociális támogatásra, meg ilyesmire mivel állítólag "Jó modúak vagyunk" ugyanakkor mégis fel kellett vennem a diákhitelt mert otthonról nem tudnak nekem pénzt küldeni, és kicsit unfairnek érzem , hogy még akinek vállalkozó az apja annak simán 44 szociális pont felett utalják a pénzt és automatikusan bentmarad koliba, és van pénze hétvégén elmenni szórakozni , addig én aki havi 50 0000 forintból él (amiből ugye lejön a 12 000 kolesz díj) 29 szociális pontal nem vagyok jogosult semmire de semmire sem.
Bezzeg aki közösségi munka néven , jelentkezik valamilyen egyetemi klubba leinni magát minden csütörtökön az szintén kap koli elhelyezést annak ellenére , hogy az átlaga jóval az enyém alatt van.
Hogyha netalántán egyszer mondjuk csak egy 3 egészes átlag jönne össze (amivel ugye már nem kapok kolit) akkor kihez fordulhatok panasszal? Mert engem végtelenül idegesít hogy az un. seniorok akiknek a nagy része min 1 éves csúszásban van az egyetemen, azok kapnak kollégiumi elhelyezést és szociális ösztöndíjat csak mert "buliznak" és én aki tanulna, szorgalmas de nem túl okos, így nem jön össze neki mondjuk a 4.5 ös átlag csak egy 3.5 örülhetek ha bentmaradok kollégiumban.
hahaha, én is BME-re készülök, remélem megkapom a helyed! :DDD
nyugi, nem lesz gáz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!