22évesen kezdem el az egyetemet, levelező tagozaton? Mégis mennyi az átlag életkor?
Figyelt kérdés
Bár így teljesen más mint nappalin, de gondolom a 22év egyáltalán nem szokatlan levelezőn, vagy mégis?
Érettségi után nagyon sokan halasztanak 1évet(nem sikerült felvételi), vagy technikum, FSZ, vagy egyéb okok miatt, igazam van?
2013. jan. 4. 21:24
1/7 anonim válasza:
kit érdekel?
én 23 évesen kezdem az egyetemen nappalin. senkinek semmi köze ahhoz, hogy miért most kezdem :D egyébként az életkor nagyon vegyes, sokan második diplomát is csinálnak, és a többi.
2/7 anonim válasza:
22-23 éves kor felett kezdik sokan. Ez még egyáltalán nem kirívó, sőt...
3/7 anonim válasza:
Biztos többen vlesznek idősebbek, de nem hiszem hogy te leszel az egyedüli 22 éves. Bátyám bnője is levelezős, pedig 21 éves és vannak ott vele egykorú barátnői is
4/7 anonim válasza:
Ahova én járok - levelezőre - ott vannak 40-50 év körüliek is.
5/7 anonim válasza:
Levelezős korosztályba te 22. évesen a fiatalok között leszel. Ott 40-45-50. évesek is bőven vannak.
Én 23. évese kezdtem nappalin és volt 29. éves csoporttársam. Az egyetemen már nem számít ki hány éves.
6/7 anonim válasza:
Amikor én kezdtem nappalin az egyetemet 18 évesen, volt egy 26 éves csoporttársam, és a fiatalabbakkal lógott. De egyik tanárom is 50-en túl csinált még egy diplomát. A kutyát nem érdekli hány éves vagy se nappalin se levelezőn.
7/7 anonim válasza:
30körül szokott lenni az átlagéletkor. de 50esek sem ritkák. sőt nekem az egyik tanárom már 70 felett van és új bsc-s diplomába kezdett (már fene se tudja hányadikat csinálja az öreg). vicces volt, mikor egyik pillanatba ő tanított engem, majd következő órán egymás mellet ültünk diákként. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!