Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ösztöndij? Hogyan? Nem értem

Ösztöndij? Hogyan? Nem értem

Figyelt kérdés

Csak azt szeretném tudni hogy most hogy van az ösztöndíj mert ugy tudom hogy a minimál bérnek a 20 % -át kapják az ösztöndíjasok és ha jobban teljesít akkor több százalék?Valaki vmi infót mondjon már mert nem nagyon vagyok ebbe a témába otthon most leszek 11.es és külön céghez megyek gyakorlatozni szóval nem ahoz a céghez amit a suli ajánlott.Én most Szakiskola bútorasztalos szakra járok .

Kössz az infokat

2009. aug. 29. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Az egy nagyon ritka eset amikor szakmai gyakorlatért az adott cég fizet a diáknak, ha neked fizetnek, ne számolgass hanem örülj :) nálunk Debrecenben azt kell kifogni hogy ingyen dolgoztasson valamelyik cég, mert sok helyen súlyos ezreket kell fizetni a diáknak hogy egy cégnél dolgozhasson...
2009. aug. 29. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
en ilyesmilyen osztondijrol sajnos nem tudok. a tanulmanyi a legtobb helyen ugy van h a normal osztondij bizonyos atlag felett, az erdem osztondij pedig 1-2 embernek, de ok szinte szin 5osok.
2009. aug. 29. 14:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy kapok valamennyi ösztöndíjat de nem tudod hogy mennyit .A céghez ahova megyek szerencsére apám ismeri szóval nem nekem kell fizetnem .Csak kíváncsi voltam így a pénzösszegekre .
2009. aug. 29. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!