Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nehéz az esti érettségi?

Nehéz az esti érettségi?

Figyelt kérdés
most 8. osztályos vagyok, és arra gondoltam hogy ki tanulok egy szakmát és majd estin az érettségit.

2013. jan. 13. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
75%
Az érettségi ugyanolyan nehéz estin is, mint nappalin. Nappalin kezdtem a gimit, de végül esti érettségiztem le. A tanárok kedvesebbek voltak, mint nappalin, aki nagyon akart és tanult, az letette az érettségit. De sokan lemorzsolódtak közülünk.
2013. jan. 13. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
ki tanulok egy szakmát és majd estin az érettségit. inkább fordítva csináld
2013. jan. 13. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

én is azt ajánlom, mint a 2. válaszoló. tedd le most az érettségid, most vagy benne úgy a dologba, az agyad rá van hangolva (elvileg) a tanulásra, általános iskolai tananyag (ami az alapot adja az egészhez) még a fejedben van.

később csak nehezebb lesz belekezdeni ismét.

2013. jan. 13. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!