Nehéz az esti érettségi?
Figyelt kérdés
most 8. osztályos vagyok, és arra gondoltam hogy ki tanulok egy szakmát és majd estin az érettségit.2013. jan. 13. 17:37
1/3 anonim válasza:
Az érettségi ugyanolyan nehéz estin is, mint nappalin. Nappalin kezdtem a gimit, de végül esti érettségiztem le. A tanárok kedvesebbek voltak, mint nappalin, aki nagyon akart és tanult, az letette az érettségit. De sokan lemorzsolódtak közülünk.
2/3 anonim válasza:
ki tanulok egy szakmát és majd estin az érettségit. inkább fordítva csináld
3/3 anonim válasza:
én is azt ajánlom, mint a 2. válaszoló. tedd le most az érettségid, most vagy benne úgy a dologba, az agyad rá van hangolva (elvileg) a tanulásra, általános iskolai tananyag (ami az alapot adja az egészhez) még a fejedben van.
később csak nehezebb lesz belekezdeni ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!